.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

едно момче

харесвам едно момче,но е по голям от мен пишем си по скайпа.Незнам дали да му призная,че го харесвам.Моя дайте ми съвет какво да права спешно е!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ако няма никаква представа, че го харесваш започни с леки намеци. Покани го навън или с някоя компания. Малко по малко се доближавай до него и на края би трябвало да разбере какво ти е на ум. Общо взето лекия подход е ключа към успешен старт на една връзка.
    Имай търпение иначе изръсиш ли го ей така "Кефиш ме, ае да тръгнем" леко ще го стреснеш xD
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

как да стане като той е на 19години имаме двама трима общи приятели,но няма как да стане излизане с една компания той сега е много зает и няма време за нищо не сяда и много на скаипа знам че си няма гадже.много го харесвам и незнам какво да правя

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А ти на колко си ?
    Иначе не му го казвай по скайп - това според мен е най-тъпото
    нещо..Не съществува само виртуален свят - има и реален..
    Излезте някой ден и тогава му направи някакви намеци,че го харесваш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

аз съм на 14 знам има 5 години разлика да той със сигурност няма да иска да се занимава с мен

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    А бе мила...ти шегуваш ли се?
    Аз ти препоръчвам да не се занимаваш с него щото няма да ти обърне никакво внимание. А сега легни си, наспи се и утре отивай да скачаш на дама с приятелките.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

ти пак от къде знаеш туко виж ми обърнал внимание

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Абе, момиченца.. какво се терзаете постоянно?
    Само момчета са ви в главата.
    Ами,замислете се,че изглеждате смешно, искайки съвети от някой,който не е навътре с нещата и не познава въпросния момък, следователно няма как да знае как харесва да му се признават - направо или с намеци.

Само едно ще кажа. По скайп - недей.. ще направиш огромна грешка.
    Успех!

ок ще видим какво ще стане все пак благодаря за съветите

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от miimiito
    аз съм на 14 знам има 5 години разлика да той със сигурност няма да иска да се занимава с мен
    Е,тогава наистина не се занимавай с него..Едва ли момче,вече МЪЖ ще обърне внимание на едно 14 годишно ДЕТЕ..
    Намери си друг на твоите годинки..

Град
    Русе
    Едва ли..Момчето вече е пораснало,знае какво е живота..да се труди и т.н..Той вече е станал МЪЖ..Вероятно ще те приеме като малка сестричка

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Едва ли..Момчето вече е пораснало,знае какво е живота..да се труди и т.н..Той вече е станал МЪЖ..Вероятно ще те приеме като малка сестричка
    Мда! Точно това щях да напиша....
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Внимавай,защото може да ти "обърне внимание",но да иска само едно нещо от теб...Като се има предвид,че е на 19години.
    Казваш,че много го харесваш тогава продължавайте да си пишите и може би го попитай за кафе нещо да излезите или примерно да мини до вас да се видите..не знам и аз много не му разбирам
    Но в никакъв случай не му казвай по скайп "Харесвам те,искаш ли да ходим?" - Прекалено детско,а на него едва ли ще му се хареса.

Покани го да излезете и ако нещата между вас потръгнат след време му признай за чувствата си. Успех!

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от venelinka
    Покани го да излезете и ако нещата между вас потръгнат след време му признай за чувствата си. Успех!
    Не , я слушай ... След време ще съжаляваш Кротувай си

Разликата в годините може да е пречка, все пак той е видял доста повече и има други възгледи за живота, но нищо не се знае. Според мен по-добре е да опиташ и да сбъркаш, отколкото изобщо да не опиташ. Нищо не губиш, ако го поканиш да излезете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си