.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Възможно ли е????

Здравейте! Предварително искам да се извиня, ако въпросът ми ви се стори глупав, но вече не съм сигурна в нищо... И така проблемът ми е, че преди 3 месеца за последно правих секс с приятеля ми и след това скъсахме, но го правихме без презерватив. След последния път всичко си е нормално имам в предвид с цикъла ми, 3 пъти ми дойде нормално както би трябвало "по график" и сега трябва да ми дойде след няколко дни. Та въпросът ми е има ли някаква възможност да съм бременна и това да е цветна бременност. Нямам симптоми на бременност като гадене и т.н., но в последни дни от някъде си набих в главата цветна бременност, а вече би било прекалено късно за аборт и наистина съм много объркана

Re: Възможно ли е????

Цитирай Първоначално написано от sevdalina91
    Здравейте! Предварително искам да се извиня, ако въпросът ми ви се стори глупав, но вече не съм сигурна в нищо... И така проблемът ми е, че преди 3 месеца за последно правих секс с приятеля ми и след това скъсахме, но го правихме без презерватив. След последния път всичко си е нормално имам в предвид с цикъла ми, 3 пъти ми дойде нормално както би трябвало "по график" и сега трябва да ми дойде след няколко дни. Та въпросът ми е има ли някаква възможност да съм бременна и това да е цветна бременност. Нямам симптоми на бременност като гадене и т.н., но в последни дни от някъде си набих в главата цветна бременност, а вече би било прекалено късно за аборт и наистина съм много объркана
    щом за 3 месеца не си имала никакви симтоми едва ли ти има нещо.Не се филмирай толкова .
    sleda ot lubovta

Супер фен
    Град
    София
    Какво се чудиш като не си сигурна!? Иди и си направи тест!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Поредната необразована овца ! Тая цветна бременност може да си я заврете някъде !!!!! Дошъл ти е цикъла 3-те месеца по график.... ЩОМ ТИ Е ДОШЪЛ ЦИКЪЛА НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ !!!!!! Леле как може да сте толкова ограничени и малоумни аз просто не мога да си го обесня.......... И има 2 ВАЖНИ теми в тая секция на форума, толкова ли пък е трудно да се прочетат ?И толкова ли е трудно да си направиш един тест ? Струва некви 6-7 лева........

Щом до този момент всичко е било нормално не виждам защо се притесняваш. Ако все пак тези мисли продължават да те мъчат, просто си направи тест, за да се успокоиш.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Поредната необразована овца ! Тая цветна бременност може да си я заврете някъде !!!!! Дошъл ти е цикъла 3-те месеца по график.... ЩОМ ТИ Е ДОШЪЛ ЦИКЪЛА НЕ СИ БРЕМЕННА БЕ !!!!!! Леле как може да сте толкова ограничени и малоумни аз просто не мога да си го обесня.......... И има 2 ВАЖНИ теми в тая секция на форума, толкова ли пък е трудно да се прочетат ?И толкова ли е трудно да си направиш един тест ? Струва некви 6-7 лева........
    Добре казано

благодаря за хубавите думи! все пак напълно съм запозната със симптоми и т.н., но когато става въпрос за някого друг е по-лесно да огтовориш, когато става въпрос за вас започвате да се филмирате. поне при мен е така за това и пуснах тази тема

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не се филмирай, нямаш ни цветна, ни безцветна бременност.

Нищо ти няма споко
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

благодаря за хубавите думи! все пак напълно съм запозната със симптоми и т.н., но когато става въпрос за някого друг е по-лесно да огтовориш, когато става въпрос за вас започвате да се филмирате. поне при мен е така за това и пуснах тази тема
    Реши да пуснеш темата и да ни занимаваш с глупостите си, вместо да отидеш до аптечката да похарчиш 5 лева и да си нарпавиш 1 тест, който ще ти даде 99% точен резултат за около 10 минути....

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Реши да пуснеш темата и да ни занимаваш с глупостите си, вместо да отидеш до аптечката да похарчиш 5 лева и да си нарпавиш 1 тест, който ще ти даде 99% точен резултат за около 10 минути....
    ееее не ме нападай такаа, като не ти се занимава с моите глупости просто не коментираш и това е решението

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Всичко е наред, не се притеснявай толкова, нищо ти няма.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    ееее не ме нападай такаа, като не ти се занимава с моите глупости просто не коментираш и това е решението
    Ми не,просто на всички хора тук им е писнало от тъпи теми като твоята.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ей една приятелка имаше цветна брменнност, без гадене и др типични симптоми. разбра, че е бременна чаак 5 месец.

и що не ползвате кондом?

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Щом ти е идвало след като сте скъсали /без значение, че сте го правили за последно без презерватив/, логично е да НЕ си бременна, ако не си имала сексуални контакти с друго момче. Елементарно, Уотсън. Главата е за мислене, не за закачалка за шапки.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    може пък ти да си бебе
    Станислава

6том ти идва цикъла зна4и вси4ко е наред поне аз така мисля

Голям фен Аватара на Emilen
    Имам позната, на която й идваше "като по часовник" цели 6 месеца. Докато не започна да се притеснява, че дебелее, въпреки диетите. Тръгна по доктори, за да търси решение на проблема и се оказа, че ще го реши след още три месеца, когато се роди бебето. Тя не е от тези, които "се филмират за глупости". Ама като станеш главен герой на такъв филм, нито сарказмът, нито отчаянието помагат.
    Що се отнася до гаденето и другите симптоми на бременност, те също са много индивидуални. Колежка на жена ми правеше опити да забременее две-три години. И накрая явно се получило. Беше слабичка, да не кажа - плоска като дъска. Изведнъж й се появи малко коремче. Ама наистина малко. И цикълът й точно тогава спрял. Зарадвала се и хукнала да потвърждава бременността - мислеше че е тримесечна цветна бременност. А при гинеколога - пълен шок: термънът и беше само след месец и половина!!! Всички млади колежки й завиждаха за леката бременност. А тя е медицинска сестра. И сигурно много по-добре от повечето пишещи тук разпознава нормалния цикъл и признаците за бременност. Така, че поуспокойте топката. И най-глупавият въпрос може да се окаже основателен. Тест за бременност!

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    щом за 3 месеца не си имала никакви симтоми едва ли ти има нещо.Не се филмирай толкова .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Цитирай Първоначално написано от Sofff
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Някой чувал ли е за цветна бременност ?

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Край, авторке! БРЕМЕННА СИ!

Сега пусни една тема в 'Бъдещи мами' : Секцио или нормално раждане?
    Понеже ние във форума сме професори по генекология, ще ти дадем правилния съвет.

пп: Започвай да мислиш име на бебчето. И кажи на баба си, да почва с плетенето на чорапки.

НЕ! НЯМА ВЕРОЯТНОСТ

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ти си пияница .. !

Цитирай Първоначално написано от Anonimen00
    Добре казано
    и аз като необразованите овци три месеца имах менструация и изведнъж се оказа че съм бременна и сега тази менструация е на 1и 9 месеца

Цитирай Първоначално написано от bobynka
    Цитирай Първоначално написано от Anonimen00
    Добре казано
    и аз като необразованите овци три месеца имах менструация и изведнъж се оказа че съм бременна и сега тази менструация е на 1и 9 месеца
    е добре де всичко нормално ли беше? имам в предвид менструацията ти не беше ли по-оскъдна или пък с по-светъл цвят? само за информация на мен вече ми дойде за 4-ти път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си