.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    ОДГОВОРИХ ТИ НА ЛИчНИ

Re: Възможно ли е????

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от Sofff
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от sevdalina91
    Здравейте! Предварително искам да се извиня, ако въпросът ми ви се стори глупав, но вече не съм сигурна в нищо... И така проблемът ми е, че преди 3 месеца за последно правих секс с приятеля ми и след това скъсахме, но го правихме без презерватив. След последния път всичко си е нормално имам в предвид с цикъла ми, 3 пъти ми дойде нормално както би трябвало "по график" и сега трябва да ми дойде след няколко дни. Та въпросът ми е има ли някаква възможност да съм бременна и това да е цветна бременност. Нямам симптоми на бременност като гадене и т.н., но в последни дни от някъде си набих в главата цветна бременност, а вече би било прекалено късно за аборт и наистина съм много объркана
    щом за 3 месеца не си имала никакви симтоми едва ли ти има нещо.Не се филмирай толкова .
    Някой чувал ли е за цветна бременност ?
    Възможно е ама не ми се вярва.Пак и случайте на цветна бременност са малко от това на нормалната.
    sleda ot lubovta

ццц...съжелявам ако прозвучи малко грубо,но преди да започнеш да водиш полов живот според мен е необходимо и да се информираш малко какво смяташ да правиш.И...всяко образовано момиче ясно може да различи цикъл от цветна бременност
    ... <3

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Спокойно,няма страшно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx

Whatever .. -.- излез от филма.
    +1

Да бременна си и ще е момче .. Какво сте се юрнали по форумите да питате ние тук нямаме кристални топки и не сме ясновидци..толкова ли е трудно да притичаш до най-близката аптека и да си купиш един тест ?? Един Sure Chek е между 4 и 5 лева (зависи от аптеката)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си