- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зелен чай за отслабване.
Първоначално написано от ira90
Пишее Китайски зелен чай за отслабване .
Произведено за : Здраве от Изтока.
ANTI-ADIPOSE TEA
ла-ла-ла
Мерси !!!Първоначално написано от eminemfenka
И аз го пия когато съм на диета. Не знам дали от него се отслабва, но определено след него се чувстваш супер лека![]()
Само гледай да го пиеш така че след 8-10 часа след изпиването му да си си в вас, защото може да те заболи мн корема и да ти се наложи да отидеш до WC-то![]()
Но корема боли само първите няколко пъти и после свикваш с него.
О и още нещо пии го през 1-2 дни и не пии повече от една опаковка без почивка. Напр. изпии една, после 1-2 месеца не го пии и после пак.
В интернет има много инфо за това че ако го пиеш често може да ти изтънеят червата и е мн опасно.
Хайде успех![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
при всички положения мн внимаваи защото наистина зеления чай е '' прословут'' с разхлабващото си действие![]()
![]()
А по колко чаши да пия и аз днес си купих![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оффф аз днес не го намерих, все ми предлагат други .... Някой от Пловдив да каже от коя аптека си го е купил ... моляяяяяяяя![]()
![]()
![]()
Eми на опаковката пише след вечеря ..Първоначално написано от silviq8888
Аз го пия след като се нахраня 18:00 - 19:00
Незнам мен първите 1 2 , пъти ме боля корем..не е имало няк'во страничнко действие..![]()
ла-ла-ла
Днес е новолуние и реших да изпия 3 чашки за пречистванеПървоначално написано от eminemfenka
![]()
![]()
![]()
да и аз забелязах болки в корема и ходене до тоалетната
![]()
дано да отмине !
Потърси в някоя друга аптека със сигурност ще има! Успех! аз го взех за 5,50![]()
И аз го пих за ефект не знам защото бях и на режим за отслабване. Ама яко разхлабва,корем не ме боля само като трябваше до хода в WC и после минава. Е поне при мен. Пие се само вечер и не много дълго защото организма свиква и после ако спрете чая няма да можете да ходите по нужда![]()
Ще си задам въпроса тук, да не отварям нова тема.
Пия чая от 2-3 дни и не забелязвам да имам болки в корема, или пък да ходя до тоалетна по-често. Само гледам че доста ходя по малка нужда. Това нормално ли е? От чая ли е или просто пия повече вода?
тоя чай разхлабва мнн ама мн и като го пиеш после не трябва да излизаш никаде![]()
не бих го пила
знам случай с една приятелка и като ми каза кво е станало ..се откзах
но и нямам нужа да отслабвам
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Да и аз имам един такъв,обикновен зелен чай.Първоначално написано от Me4encety
Няма нито аромат, нито по-лек вкус,нито нищо.
Все едно пия топла вода.
Слагам мед, но то смисъла какъв е ...
Мисля, да си купя от този, за който става въпрос в темата.
Big or small, lies are lies!
Най-накрая аз го намерих и си го купих. Пиех го вечер, много добре ми действаше на стомаха. Ама спрях .... малко почивка, че ми омръзна. Незнам до колко се отслабва от него, но ми действа добре.
Здравейте! А за хранителни добавки със зелен чай, някой има ли мнения? Да сте пробвали някои марки за да ми предложите нещо?Аз попаднах на този продукт, и най-евтино от тук ми се видя, но не съм сигурна още дали да си поръчам http://bulgaricus.bg/bg/izgaryane-na...chaj&results=5. Очаквам мнения! Хубав ден
![]()