- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявал/а ли си ?
Ако да поради каква причина? Казали и/му?
А ако на вас са ви как раязбрах те?
Аз не съм! Надявам се на мен също!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не, не разбирам защо ако ходиш с някого и държиш на него, ще му изневеряваш с някой друг? А ако не държиш на него защо въобще ще ходите?![]()
Брех ! Ти ше се окажеш някой готян, ше взема да те аресЪмПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
Не съм и никога не бих. Не виждам смисъл в цялата тая работа.
Първоначално написано от Awesomness
лошо няма
![]()
Да, в момента изневерявам. 1- Не виждам причина да бъда само и единствено с момчето, с което съм / 2- не ми стига това което получавам от него. Не му казвам, не съм сигурна дали искам да му кажа и в бъдеще.Първоначално написано от sustav
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Никога не съм и не бих.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
![]()
иначе не съм...ии едва ли ще изневеря някога,даже 1 път се опитах нарочно понеже бях чула че на мен ми изневеряват и не ходехме от много време с онова момче ии не му вярвах ии се пробвах иаз да му изневеря ама не се получи.А освен онзи слух,който се оказа неверен,не съм чула за изневери на мой партньори![]()
Случва се... често.. Мм, като се замисля, май аз винаги съм изневерявала...![]()
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Първоначално написано от glamouros
![]()
Защо го правиш?Първоначално написано от x7aZzy
Ако обичаш разнообразието защо трябва да си с някой и да го лъжеш?
Някакъв проблем ли има, авторе? Или като пусна темата очакваше отрицателни отговори от всички?!Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
нямам проблем и не съм аз автораПървоначално написано от glamouros
![]()
дообре... извинявам се... тогава изобщо защо ме критикуваш?
Внимавай с километричните цитати!
kalpazanka
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Никой не те критикува, защо виновна ли се чувстваш ?
Щом не ти е достатъчен, защо си с него, защо трябва да го лъжеш ?
Сигърно имаш някаква изгода каква е тя?
Внимавай с километричните цитирания!
kalpazanka
Не съм, безсмислено е.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Не, не се. Така ми се стори от емотиконката. Много е просто с единия ми е забавно, с другия мога да бъда сериозна. Но нито един от двамата не може да ме накара да изпитам, това, което изпитвам с другия. Не лъжа нито един от двамата - ако ме попитат, ще им кажа, къде ще ходя...Първоначално написано от sustav
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Никой досега не ме е `пленявал` , че да му остана вярна. И откъде разбра, че съм лъгала когото и да било? А за разнообразието си прав - обичам го. Но не изневерявам, защото ми е скучно, а защото този, с когото изневерявам ме е впечатлил по някакъв начин (а аз трудно се впечатлявам).Първоначално написано от sustav
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
+1Първоначално написано от FunkyBoy
И в допълнение - ако тръгна да изневерявам - значи нещо в половинката вече не ми харесва достатъчно, сякаш усещам някаква липса.
Един от предишните на мен ми изневеряваше, но не ми пукаше. То си беше лятна авантюрка, за 1-2 месеца и толкова. Но сегашния ми не ми е изневерявал, а самата мисъл го ужасява.
![]()
I'm inlove with a criminal...
А защо не си намериш някой, с който може и да ти е забавно, и да си сериозна?Първоначално написано от glamouros
![]()
Ей после да не кажете "еми те всички момчета са еднакви" ... трудно я впечатлявали , абе ***** до вчера беше с памперс днеска се пускаш на куцо и кьораво.....