- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ любовен проблуем
Абе я си харесох едно женско ама она съга си има гадже и се чудим кво да праи'м..
..секи денка си връзваме мохабет по скайпо![]()
Кажете некой съвет ..![]()
Нищо не ти разбрах,ама ако е до 'моабета' се опитаи да задълбочиш към посока която искаш с намеци..
И аз не разбрах много, многоМоже темата да е е*авка, но все пак щом си има гадже не се бутай между шамарите
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Боцкай я бе брат ,, щу чекащ....мерако не требе да те брига....Първоначално написано от PLAMENKO
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
опрай си сам проблУема
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз пък разбрах![]()
Ами ако я харесваш много се бори за нея.Ако и тя те харесва ще е по лесно и ще зареже оня другия.
Бъди мъж признай и за чувствата си,а ако те отхвърли заеби я![]()
Къде пише че някой като си има гадже е забранено да се буташ..Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
И я така знаем и нещем да се бутам дека не ми е бизнеса... мъ пък от другата страна на нещата мислим че според мене съм с класи над онио пръч![]()
няма да те хареса,с този правопис....горкичкия![]()
кажи и "Имам пробУем" хах. Пич, изчакай си шанса или просто продължи напред. Можеш да се вреш, но истинският мъж не прави така, защото това е гаден номер и можеш да им развалиш връзката. Аз поне не бих направил такаЕ, ти решаваш за себе си, имаш глава на раменете. Работата е там, че трябва да избираш - достойнството (което е важно, докато си жив) или едно момиче, което може да те разкара на първата седмица
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
шефче кво ми е на правописо .? я според мене не е важно кък пишем а важно да ми е сърцето топло и лиуюбвеобилно![]()
Първоначално написано от PLAMENKO
![]()
![]()
![]()
то хубо да ти е топло сърцето,ама направо ме побъркваш от смях,много ти са кефя,продължавай си
![]()
![]()
Закова. :ДПървоначално написано от PLAMENKO
The blood that binds us ..till death unites us
нидей тъка да ми са подиграваж беи приятею . има и друго проблуем преди неколко години аз пак така се задевах с нея ама не бех многу сигурнен налуи така да се кай. преди два седмици я видях и беще бая поотраснала и разхубавила се и паа почнаме да връзваме мохабет... сега незнаем дали за два пъти ше даде шанс на мене![]()
няма бе,споко![]()
ай дано да забиеш момата![]()
Не е културноПървоначално написано от silvencety
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше даде бе, споко...кат те чуе как говориш![]()
The blood that binds us ..till death unites us
oooooo не аз никога не удря и не бие жените![]()
еми добре,щом не искаш да я забиешПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
стефане ти шега с мене и на гръбо ми ли си праиш.? откак се забива жена,туи не се ли казва малтретация .а после може да сакат да ме улезнат в затворо![]()
![]()
![]()
Епа момко, ако си аресал арно моме требе да се млатиш за него... не сака само тое мохабет по скайпо.. ке стане раотата.Първоначално написано от PLAMENKO
Who's next!
![]()
ебаси и правописа
![]()
както казаха по-горе момичето едва ли ще те иска покрай този правопис....
![]()
Пиши нормално.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Точно така. Ти й покажи, че имаш мераци, пък мацката ако си държи на приятеля, ще те отреже.Първоначално написано от silvencety
Нито ще умреш, нито нищо...