.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Е истината може да е неприятна, но сме сигурни, че си се научила как да живееш със самосъзнанието на кифла (без мармалад).

Не става хем да излезеш суха, хем да направиш бедра на плувкиня. Такъв басейн просто няма...

..

ахаха аз не мога да разбера какво разбираш ти под кифла....хайде да си имаме уважението,нали По-добре не пиши повече...иии...остани със здраве

Повече от фен Аватара на razores
    Ти сама каза че ти се е молил да прайте секс
    Сама разбираш че иска само секс

Цитирай Първоначално написано от razores
    Ти сама каза че ти се е молил да прайте секс
    Сама разбираш че иска само секс
    надявах се да не е така ,но казано от страничен човек звучи реалистично...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке.. че нашето уважение с какво го спечели че да си го имаме и занапред?

Изрепчи се тука пред всички "Вижте ме коя съм и как не приемам чуждото мнение" и после "Искам уважение". Е не става така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Това че и се е молил за секс не значи че иска САМО секс от нея ... поне според мен

:)

Ами виж какво... мнението ти го прочерох... отговорих ти даже..какво повече искаш...хайде спри да пишеш празни работи...писа каквото писа..каза си мнението по темата .други неща.. от сорта каква мислиш,че съм аз..не ме интересуват

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Това че и се е молил за секс не значи че иска САМО секс от нея ... поне според мен

ами аз направо си му казах.."не те задържам... ако искаш си тръгвай щом те интересува само секс.. " а той ми каза да не си мисля такива работи и че не очаква само секс от мен...ноооо такива приказки всички сме ги чували

От колко време сте заедно .. ако е повече от месец и той не е успял да ти спечели доверието за секс ... значи е зле ... той ако знаеше как да си поиска до сега да сте го направили ... не става то така ... хайде да правим секс ... трябва да го усещаш ... и да е взаимно ...

Супер фен Аватара на radeberger

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от justbe777
    не искам момчето да върви по дирите ми... пък не искам и аз да го следвам .. не знам просто

Реши какво искаш в крайна сметка . На 17 си , въпреки че така като гледам как разсъждаваш имам известни съмнения .

Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    От колко време сте заедно .. ако е повече от месец и той не е успял да ти спечели доверието за секс ... значи е зле ... той ако знаеше как да си поиска до сега да сте го направили ... не става то така ... хайде да правим секс ... трябва да го усещаш ... и да е взаимно ...
    ами ние не сме точно заедно... когато бяхме заедно в апартамента ...ни беше 3та среща.. в момента сме в едно такова положение...водим се само че ходим просто той ми дава смесени сигнали...в един момент е супер..в друг студен и гаден ... мога да му кажа че искам да съм с него и да ми каже той какво иска но ме е страх да не ме помисли за някоя лепка ...

ААА на 3та среща е искал секс от теб ... махай го ... това съм го пробвал ама на 2ра среща ....почти стана честно казано ... ама там нещата стояха по друг начин нз както си прецениш ...

аз писах и по горе... ще се оставя на течението.. ако той решии да прояви повече интерес ок..ако не.. няма да съжалявам просто той явно е не е от бързо привързващите се момчета.. но какво дойде :P [/url]

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Проблема ти е, че не знаеш какво искаш...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

защо аз да не знам какво искам ? Аз си мисля точно обратното...аз искам него ...

А ако трябва да правиш секс с него ... за да си с него ?

все още секс с него няма да правя...

А ако ти постави така въпроса?...Просто искам да видя на какво е способна любовта ...

..

тук не мога да кажа че има любов..има привличане..харесване ,а работата е че искам да разбера той какво има към мен ... с тези смесени сигнали... нищо не става...

Без желание да ти разбирам мечтите ама щом на 3та среща те е напъвал 1 час за секс и ти си му отказала 10 пъти ... ясно е какво иска

.

хаха прав сии.. но след това ..на сутринта той се държеше нормалноо...както преди ..беше мил...даже закуска ми купи после излязохме... а преди когато откажех на момче.. не чувах повече за него..

Град
    раздел СЕКС"

Re: .

Цитирай Първоначално написано от justbe777
    хаха прав сии.. но след това ..на сутринта той се държеше нормалноо...както преди ..беше мил...даже закуска ми купи после излязохме... а преди когато откажех на момче.. не чувах повече за него..
    Значи много иска да праи секс с тебе..щом чак и тутманик ти е купил смятай...!
    Постави му въпроса така: ако държиш на мен ше си държиш чепа мирен известно време, пък и на това ще му дойде времето...И тогава ще дойде момента в който или ще те "клъцне" или ще продължите...
    Look.. if you had one shot, one opportunity..
    To seize everything you ever wanted-One moment
    Would you capture it or just let it go?

Значи не е толкова прост колкото изглежда ... може пък да си му фикс идея ... и той да е яко хлътнал по теб и да е готов на всичко за да прави секс с теб ... предположения колкото искаш /...

времето ще покаже какъв е... чувствам че все едно сме в отворена връзка ....

Все пак не спирай да поддържаш разговор с него ... да не си играете на развален телефон накрая ... а тутманика е ... знак че трябва да ти порасне дупето ахахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си