.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68

:0

аа и така съм си добре ...не е нужно да расте аз повече няма да звъняя .. искам да видя дали той сам дали ще се сети...

Ако до ден два не се сети му прати много поздрави и по живо по здраво ... дано не ми се сърди много пича че така му прецакахме оная раута ... ама какво да се прави .. да помогна и аз както мога хахахах :P

:)

Ооо наистина помогна ...благодаря ти ! :P Бих искала да му напиша един гневен смс ноо..първо не знам какво и второ няма смисъл май..

не бе изчакай сега ... не бързай гневните смс-си няма смисъл ...

Град
    раздел СЕКС"
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Ако до ден два не се сети му прати много поздрави и по живо по здраво ... дано не ми се сърди много пича че така му прецакахме оная раута ... ама какво да се прави .. да помогна и аз както мога хахахах :P
    Ааа не така ..Може да му трябва примерно 1 седмица да разбере какво е без нея и че си заслужава да е с нея...така че авторката да не прибързва, но иначе не прави повече стъпки, и ако те пита що се държиш така можеш да си му кажеш какво е положението, че не може само ти да крепиш "връзката" ви..па ше се молим да му дойде акъл в главата...иначе викаш дупето ти е екстра а?
    Look.. if you had one shot, one opportunity..
    To seize everything you ever wanted-One moment
    Would you capture it or just let it go?

ами не мога да се оплача от дупето си... а по темата ... ще изчакам безучастно...и да видим какво ще стане Благодаря ви,хора

Айде сега ... аз да не кажа нещо за дупето ...

А по темата ... имах предвид 2-3 дни ... и да го отписва не че ще му казва нещо ... и ако след седмица се сети за нея ще може да си излее гнева върху него ахаха найс ...

просто искам да ми каже какво иска той... а виеее..на колко години сте?

Аз съм на 16 ... но от този въпрос на сам всичко е спам ... ще ти бъде заключена темата а ние може да бъдем санкционирани .... предлагам ти на лично или в кошче да пишеш ... :Д тамд а се опознаваме ...

Град
    раздел СЕКС"

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от justbe777
    просто искам да ми каже какво иска той... а виеее..на колко години сте?
    Ее ся няма да спамим с кибер свалки тука..за тая работа си има лични съобщения...не че намеквам нещо..не че и не намеквам..

Но по темата щом тва ти е зора няма кво да го бавиш 1 бърза среща, сядате като зряли хора и го питаш "ти аджеба кво искаш от мене" и така ше сте наясно. Не пречи да му обясниш чувствата ти нали...
    Look.. if you had one shot, one opportunity..
    To seize everything you ever wanted-One moment
    Would you capture it or just let it go?

определено трябва да си поговоря с него...но ще изчакам малко време да видя какво ще прави той... ще му гледам сеир малко

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: :)

Лошо момче....
    повярвай ми това с което си имам работа не е " мъж на място" . " мъж на място" нямаше да ме моли 2 часа да правим секс ..след като му отказах 10 пъти...нямаше да звъни(което направи преди 5 мин) и да си измисля фалшиви извинения защо не се е обадил... той е човек на който не му пука много много..от това което изброи... той не препокрива и едно от нещата.. нищо особено не е ..не знам дори защо искам да съм с него...просто ме влече това че не е мой.. и се опитвам се отърва от това чувство..

Ти не знаеш на кой свят се намираш. Виж, ако методът му за вкарване в леглото е бил подобен на тоя http://www.teenproblem.net/f/viewtop...609131#7609131 , в което МНОГО се съмнявам, то тогава добре, но в противен случай.... лошо момче...

Мнението ми за лошите момчета е почти идентично с това на valdesa.
    Temet Nosce

벨야카

По мое мнение разбирането ви за "лошо момче" е изключително изкривено.Това ,че се дърпа и е недостъпен ,говори за подход и съответно за нещо съвсем различно.
    Този етикет се изразява в бурен нрав и бунтарско поведение - да речем ,че се бие много ,пие ,пуши ,често се забърква в неприятности ,обича опасността и адреналина.
    99% от тези момчета (дори само думата "момче" изразява несериозността на понятието) всъщност погрешно са възприемани като "лоши момчета".Това ,че някой знае как да събуди интерес у една жена ,не значи ,че е лош човек респективно момче.

...

Абе хора...вие от "преносен смисъл" не разбирате ли?

Голям фен Аватара на dimi93
    Дам! Това е най-точния подход, да се правиш, че не ти пука за някой, така по бавно ще му писнеш!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    Kazanluk
    Обикновено е така - колкото повече единият напира, толкова повече другият губи интерес Не бъди толкова активна, покажи му, че е важен за теб, но все пак си имаш собствен живот и нямаш намерение да тичаш след него ;]] Ще започне той да те търси, защото ще осъзнае, че не си му "в кърпа вързана" ;pp

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Той се прави на недостъпен и на корав, пък ти си куха и му играеш по свирката :P

Аз съм на 17 ама за разлика от него след като има харесване...ала бала ... въобще няма те чакам " да станеш готова" не ми ли пуснеш на 2ра седмица те режа и забравам че съществуваш

щото наистина незнаеш кво искаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си