- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странна ситуация..
Ходя с приятелката ми от 2 месеца. Не просто ходим, а наистина се обичаме доста. Така се получиха нещата че имаше разни интриги между приятелката ми и най-добрия ми приятел. Днеска когато го питах кaкво става между него и нея той ми каза, че тя се зарибява с всеки и т.н. и я нарече курва 2 пъти..Тя го видя и каза на бившият си приятел, а той много се е заканил на моя фр да го бие. Дори и казал че ще му счупи ръцете ако тя му каже кой е. Приятелката ми ми се сърди и казва, че не ми пука за нея защото не съм направил нищо когато той я е обидил. Аз я попитах дали ако нейната най добра приятелка ме обиди дали ще и направи нещо и тя отвърна \"да бих я убила\".. Сега аз се чуствам много гадно,защото тя ми се сърди и обръща повече внимание на бившият си приятел. Просто немога да сторя нищо на човек с които съм отраснал и живеем в един блок. Сега ми изникват въпроси в главата на които незнам отговора.. Дали пък аз нямам чуства към приятелката ми? Или не е нормално да посегна на най добрият си фр? Как трябва да постъпя? Как бихте постъпили вие ако сте на мое място?
![]()
сега ще го оправя че съм го написал малко.. неразбираемо
Ебати лиглата. Не се карай с приятеля си. Може да си обиден леко ама споровете са излишни. Той си е изказал мнението макар и обидно понеже тя ти е гадже. Ама все пак тя е лигла
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от ThePretender
Зарежи тая работа пич..такива курвенски номера..Кой търси при бившият и? А твоя човект, той ти е както ти сам каза най-добрият фр...да не си луд за 2 месечна връзка да си прецакваш приателството което е от "Бай Тошово време"
..но, можеш да поговориш с него сериозно.. дали найстина я е виждал да се забива с др. или просто го казва шот не я понася...и аз си мисля че тя е някаква кифла...не трябва да ти е гадно за нея..мацки колкото щеш
. Пази си приятелството! ..А тя ако не влезне в правият път...тегли и 1 чеп и "аста ла виста"
![]()
Look.. if you had one shot, one opportunity..
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it go?
Това момиче не е последното, с което ще си. Щом бяга при бившия си, нещо трябва да ти светне. Възможно е и да са само другарчета, но ме съмнява. Прецени, дали това, което приятелят ти ти е казал е така или не. А щом сте приятели от деца, едва ли ще те лъже. На твое място не бих развалила дългогодишно приятелство, заради няква кифла.
Не не е така. Тя не се забива с никoй и не е курва НИТО кифлаПървоначално написано от Seductress
. Просто те са се скарали и той иска да ни раздели, защото тя не му е приятна..
Вземете се съберете тримата и си поговорете, като големи хора. Няма нужда да избираш между никой просто заявяваш гласно и на двама им, че държиш много на тях и искаш, ако не друго просто да не се драчат, като куче и котка. Ако те обичат и двамата ще направят компромиса и ще спрат с тия детинщини.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Три смислени изречения ще мога ли да прочета в тая тема от теб, авторе?
Обясни нормално моля, щото кой е приятеля, кой е бившия, къде си ти, каква е най-добрата приятелка.. Така си обяснил че става по зле от мешана салата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми, в такъв случай... подкрепям мнението на Smrazqvashta.Първоначално написано от ThePretender
![]()
Znam. Misleh da go opravq no s toq kirilizator e dosta kofti.Puk i mnogo geroi i sluchki.. stana slojnoПървоначално написано от valdesbg
izvinqvam se
![]()
трябвало е поне да я защитиш,не е нужно да се биеш с него или въобще да му посягаш просто е трябвало да му кажеш две думи и да си проличи, че ти пука.Аз също бих ти се разсърдила ако бях на нейно място,как така приятеля ти ще ме обижда, а ти ще стоиш и ще мълчиш.![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Той ходи с Гинка, но тя се е сдърпала с най-добрият му приятел Тошко. Тошко нарича Гинка курва и нашият автор не прави нищо по въпроса. При което Гинка му се сопва и почва да му се сърди, показвайки си магариите. Почва да намесва бившият си приятел Добрин, който се заканва да строши ръцете на Тошко. И автора е в безисходица, не искайки да избира между Гинчето и Тошко.Първоначално написано от valdesbg
Аз така разбрах проблема. / Използвах някакви измислени имена за яснота. / Направих си труда да напиша този коментар, защото смятам една огромна част от съветите на Валдес за полезни.
Mersi che imash 10 puti po bogat rechnik ot men i go obqsniПървоначално написано от Smrazqvashta
![]()
За нищо, пак заповядай и успех.Първоначално написано от ThePretender
Извиних и се, че не съм я защитил преди малко а тя ми отговори с "Bye"...
![]()
Въй... искам да попитам автора - по какви причини е с Гинчето, щом е такова бодливо магарешко растение? това няма връзка с пробема, просто ми е интересно
Иначе Тошко щом храни Гинчето значи хич не е толкова хубаво цвете, коолкото автора си мисли че е. Щото ако Гинчето наистина е разпоретина един истински приятел няма да постъпи толкова .. плоско.
Агинчето щом се хваща за колана на автора всеки път, щом някой и каже една по-крива дума.. значи образно казано си е типичната кифличка. Още повече щом се намесва Добринчо.. който е неканен отвсякъде.
Авторе съветвам те да събереш тримата - ти, Гинчето и Тошко и да си признаете кой колко яйца е крал от кокошките на дядо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защо да каже на него 2 думи, а не на нея? "Аз също бих ти се разсърдила ако бях на нейно място,как така приятеля ти ще ме обижда"Първоначално написано от SladkotoPoly
А как тя още на 2рия месец хуква при бившото и гадже(бияч) и го кара да бие най-добрия му приател?..Тя не може ли да седне с него и да поговорят? SladkotoPoly ако ти си свястна мацка, това не означава че тя е! Авторе..нищо против мацката ти(просто предполагам каква може да е) и леко ме дразни поведението и от цялата тази обяснена от теб ситуация.![]()
може би е имала причина да вика бившия си,пък и дори да е нямала все пак тя му е гадже и е трябвало поне да каже ,,стига" или нещо дори тъпичко от този род...,но ако наистина нищо не е казал е съвсем нормално да му се сърди !Първоначално написано от FullEclipse
Въпроса е там че в началото на връзката ми с мойта приятелка тя неискаше да се влюбва в мен (за да не я нараня) и се е забивала с моя фр за да ме \"забрави\" и затова моя фр ми казва че се забивала с всеки и била курва.. на което му отговорих \"млъкни нищо не разбираш\"Първоначално написано от SladkotoPoly
Ами ако наистина е "разпоретина" както по-горе valdesbg се е изразил, тогава какво правим? Че и да я защитава, че и това, че и онова... а тя да си прави каквото знае...Прочете ли последният коментар на автора...човекът и се е извинил а тя? ..Такива ич не ми ги защитавай!Първоначално написано от SladkotoPoly
![]()
е така вече можеПървоначално написано от ThePretender
защитил си я все пак!
Брей...логиката е от желязо ...за да не я нараниш тя се забива с най-добрият ти приятел...който от своя страна я е отрязал...предполагам де..ако се е вързал и е знаел за вашето положение, тогава се променя всичко!Първоначално написано от ThePretender
сега се разрових из хронологията в SkypeПървоначално написано от SladkotoPoly
Някой ще спи спокойно тази нощ! :PПървоначално написано от SladkotoPoly
Казах и го за да може да заспи иначе ще си пише тук до утре докато не разбере че съм я защитилПървоначално написано от FullEclipse
![]()
(бъзикам се)