- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- странна ситуация..
Айде да спрете да цитирате тия чаршафчета, а?
Авторе - видя ли ми поста?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да. Mоже би ще е най добре ако ги събера, но ме е страх да не се получи 3та световна война..Първоначално написано от valdesbg
Е то ще се получи така или иначе. Конфликта е повече от узрял. Само се чака повод да избухне. Което със или без твоя помощ ще се случи.
Събирай смело всички и се готви за стратегическо отстъпление. Ще видиш кой колко струва всъщност(около нулата предполагам). И предполагам и двамата ще отлетят от живота ти. Или поне ще паднат с няколко позиции надолу.
Dr. Gregory House
е неискам така да става.. ако не ги събирам на дали ще се дракосват още..Първоначално написано от valdesbg
Спокойна съм вече и наистина ще заспя спокойно!Благодаря тиАйде лека нощ !!!Дано се оправят нещата с мацката и приятеля ти ако не има и други
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Лошото е че нещата никога не са зависели от теб. Така че тук можеш да си спокоен - няма начин да повлияеш на събитията вече.Първоначално написано от ThePretender
А скоро май и ще ти бият шута![]()
Dr. Gregory House
Нали се сещаш че няма как да не ги събираш? Това са двама човека с които се преполага че щте прекарваш най-много време. Събирай ги и оправяйте нещата. Да не са на по 12 та ше се трепат?
Look.. if you had one shot, one opportunity..
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it go?
според мен приятелят ти е доста по-важен
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre