- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата
здравейте мили момчета
имам 1 въпрос.
знам, че ако искате да спите с някоя, ще гледате да суупер красавица и много готина мацка, но ако искате връзка или случайно се прилъжете да се жените има ли такова голямо значение външния вид? имам предвид дали е по важно да е красива (и тъпа, или да ви ядосва или нещо друго) или е по важно да си прекарвате добре с нея (без значение дали е първа красавица или по обикновено момиче)
бат сали предпочита по обикнавено женско с дорба външна визия .може и тъпа
Външния вид е много важен. Ако общувам с някой,който не ми харесва чак толкова на външен вид целия ентусиазъм би изчезнал и няма да гледам на него като на човек,с който искам да имам нещо повече от приятелство.
Не е нужно човека да е страшно красив,натрапчив и сладък...трябва да е очарователен...много очарователен,завладяващ и пленяващ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Външния вид е винаги точно толкова важен, колкото и характера.
Писна ми да пиша по подобни теми.
За протокола - ако само ще спим с някоя.. важното е да има цици, другото не.
За сериозна връзка обаче нещата седят по друг начин. Трябва да е чаровна и пленяваща. И същевременно по характер да се допълваме.
А ако под красавица разбираш ония напомпани кифлички с 5 кила грим и коса като слама... не, мерси. Тия и за чукане не стават, щото едва ли имат нещо естествено по тях. А предвид това... и интелектуалния им запас(колкото калинка) разликата с надуваема кукла ще е само цената, която ще дам![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Честно казано ми е се тая стига на мен да ми харесва ... няма значение дали е супер красива и дали е за една нощ или за месец-два-три....
За мен лично ... много говорят очите ...бедрата...дупето...Ако е страшно тъпа ... за 1 нощ ще си затворя очите ... ама за по дълго надали ..
Аз не искам да е някаква супер красавица , но все пак трябва да ми харесва и на външен вид освен по характер .![]()
нямам комплекси.Първоначално написано от ThePretender
просто ми стана мн любопитно. интресно ми е какво мислят момчетата по разни въпроси, като например тозиникой няма да съдя, просто искам мнения по темата
![]()
ВЪНШНИЯ ВИД Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗНАЧЕНИЕ! ТОЧКА!
мноо ясно че е от значение и то ако ще се женя...
Много са факторите, които са нужни за да поискам връзка с едно момиче. Външният вид е това, което ме кара да поискам да се виждам с нея и е едно от първите неща.
Естествено,че е важен.Все пак като видиш някой човек на улицата не виждаш характера му а визията му.
Явно съм от капризните.
Приличен външен вид + характер + добро държание + чуство за хумор.![]()
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
За мен красотата е на първо място.Ако не е красива,просто не се получава.Това не значи разбира се,че някой грозил като се нацапоти с гримове,фон до тени,изкуствени коси и разни щуротиище ми привлече вниманието,естествената красота ме привлича.
Говнааааааааааа
добре, разбирам красива.
но ако имате 2 мацки:
- първа: красавица(тяло, лице, коса, всичко), но пък отвратителна по характер и като човек
- втора: не толкова красива като първата(не грозно, просо не толкова хубава), но пък супер готин човек по характер (тъкмо като за вас по характер)
коя избирате?
поправка: говора само за по сериозно връзки (или връзка доживот)
е знам, че има мн мацки комбинация от вътрешна и външна красота, но за тях не говорим
п.п.: някой да не го разбере като заяждане, просто си любопитствам
Външния вид е от значение сега! Т.е. на тази възраст! Като порастнете ще мислите савсееем друго яче!!!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от DeiLa
Зависи! Ако си от хората които харесват секса за 1 нощ и не искат сериозна връзка - 1вата. Аз лично съм от хората които мразят секса за 1 нощ! Така че несъмнено ще избера 2рата!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Винаги съм се чудела на хората които мразят секса за една нощ,а пък за момче да го каже това е пълен абсурд ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Силве ... може да е гей ... ама неосъзнат ..