Моят проблем: 11 клас съм и от 7 месеца вече се опитвам да стана гадже с едно момиче от моя клас. Чувствата ми към нея са огромни до толкова, че не мога да ги опиша с думи. В началото на въпросните 7 месеца скъса с приятеля си (с който ходеше година и 2-3 месеца) и си хвана 2 седмици след това нов приятел. С него изтърпя 2 месеца и скъсаха. Тогава аз реших да и напиша стихотворение с което да я съблазня. Дадох и го, тя беше повече от поласкана и никой до сега не беше правил такова нещо за нея, но ми каза знаеш в какъв етап от живота си съм сега, не съм готова да започна на ново. Аз се съгласих.. от тогава са минали 3 месеца в който тя се опитваше да се събере с въпросния и приятел с който беше ходила година и 2-3 месеца, но преди половин седмица при пореден опит е станало нещо ужасно грозно както тя го описва (без да ми казва с точност за какво става въпрос) и вече не поддържа връзка с него до колкото ми е известно. Въпроса е, че през цялото това време аз съм до нея. Правя комплименти, повдигам и настроението, понякога съм малко по груб когато тя злоуптреби с отдаденоста ми към нея, но като цяло съм много мил с нея. Тя оценява това нещо, постоянно ме търси, всеки ден си пишем по скайп и редовно ми казва колко скъп съм й, и колко много знача за нея и всичко това което правя за нея. Пробвам няколко пъти да я поканя на среща, но все казва, че е заета и найстина за по няколко часа я няма в скайп или фейсбук ( по което съдя, че наистина не е в тях ако не ме лъже разбира се и не се крие) . Проблема е там, че се разбираме изключително добре, смея да кажа много по - добре от колкото с последните и 2 приятеля за които споменах и въпреки това сме си само приятели.. Въпроса ми е какво трябва да направя за да бъда с това момиче.. трябва да знам, защото болката в сърцето ми от това, че не е с мен и не дава признаци, че гледа на мен като човек с който може да бъде заедно става все по - голяма. Знам, че няма как някой от вас да ми окаже огромна помощ, но ще ми е интересно да чуя мнението ви.. Благодаря предварително