Цитирай Първоначално написано от depoons
Първо знам перфектно, че не знае какво иска, защото ми беше казвала веднъж, че иска да сме само приятели , защото в влюбена в онзи бившия и не може да мислия за друг. Обаче тя толкова често буквално казано си ме езарибявала, че вече не ги броя.. Иначе аз не съм играл ролята на този с който да преодолее бившия си. Дори съм и казвал, че не искам да знам за него и тя от тогава като и стане нещо гадно свързано с него ми е споменавала като я питам, но винаги е казвала нещо от рода на "Ми стана нещо ужасно грозно и долно" или "Един човек отново ме дразни", но никога не ми е казвала кой.За да я пробвам веднъж попитах нарочно кой е този човек, но тя каза едва ли ще искаш да знаеш и при моето настояване да разбера тя не ми е казвала. По това считам, че тя перфектно знае, че аз не съм нейната "приятелка" както се изрази PinkPan7her. Друг е въпроса ако тя ползва моето добро отношение на момче към нея като нещо с което да вдигам самочувствието й и да преодолее така бившия. Като цяло точно това се чудя.. мисля си и аз, че късно започнах да и показвам, че имам чувста към нея. Може би като започнах вече ме беше възприела като приятел.. и ако е така тогава идва друг въпрос.. Как да се измъкна от това положение и да насоча вниманието и към чувствата ми към нея, без да и казвам нещо директно, защото ще е загубена кауза.. ?!
Авторе, ние ти казахме какво мислим по-въпросите ти, ако ти не си съгласен с нас това е твое право. Просто е повече от очевадно, че между теб и нея има замесено ТРЕТО ЛИЦЕ, бившият и приятел, който изглежда още и влияе по-някакъв начин, било то само емоционално. Трудно ще се сместиш на неговото място докато тя още се занимава с него или не е способна да го забрани напълно без да очаква помощ от някой. В крайна сметка, ако иска да е с теб трябва да го иска, защото наиистина вижда нещо в теб, а не защото ще си този, който ще заличи следите от предишната и връзка, защото ако това стена, какво следва след това ? Още нещо това, че те е сваляла не значи абсолютно нищо. Подобно е на онзи изтъркан лаф " Това, че някой те обича не значи, че няма да те нарани". Същото е, това, че ти се сваля не значи нищо, може да търси утеха или просто начин да забрави другото момче, но това не издава наличие на чувства. Остави думите и се надявай на действия, те вече говорят за чувства.