.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Честно казано аз не бих имала против да ми чете споменатите неща.Не ги чувствам чак толкова лични, че да ми пречи.Друго е да ми грабне телефона от ръцете, преди аз да съм видяла кой звъни или пише, не че крия нещо, просто не е правилно.
    При вас обаче е по-различно.Първо е имало обещание от нейна страна, че няма да го прави, след като на теб не ти е приятно.Въпросното обещание не е било спазено и се вдигат скандали.При различни обстоятелства и при по-обстоен разговор, може би би се оправила, но от това, което съм цитирала, става ясно, че ще продължава. Това е прекалено - тя да търси причина, за да докаже, че си като бившия си мъж.Аз не бих била с такъв човек и не виждам смисъл да доказвам, че не съм такава, след като отсрещната страна упорито твърди обратното и не иска да ти повярва.
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Тя наложи върху мен шаблона на мъжа с който е живяла 5 години и има син от него. Беше приела от самото начало, че не може да не съм същият и просто трябва да го докаже. Рови и търси за какво да се закачи, дори и най-малкото, и като намери драмите са страхотни.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сама съм позволявала на бившият ми приятел да го прави. Мислех, че няма да има проблем, но след няколко скандала от типа "защо си писала на еди кого си еди какво си" ми писна и му казах, че повече не искам да преглежда всяка една моя виртуална стъпка и си смених паролите навсякъде.. Оттам започнаха големите скандали, караници и т.н., че нещо крия. Отново му дадох всички пароли и отново се повтори същото.. Тогава разбрах, че излизане от тоя омагьосан кръг няма, просто той си беше УЖАСНО ревнив и дори не понасяше да разговарям с друг мъж, което вече е прекалено. Бяхме заедно година и половина, но накрая не издържах и прекратих връзката ни. Радвам се, че стана така, защото сега това си ми е обеца на ухото, да не позволявам да ми се бъркат прекалено много, защото това най-много го мразя.
    При теб обаче ситуацията е доста по-различна, защото след като тя вече е обещала да не го прави, отново го е направила. За мен това говори, че наистина ти няма никакво доверие, още повече, че не си е удържала на думата и го прави зад гърба ти. Подло е. Аз съм на мнение, че оправия няма, тя явно е такава и каквото и да обещава, няма да се промени.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не знам колко скъп трябва да ми е, че да преглътна това, което е направил...
    Като цяло намам какво да крия - нито смси, нито скайп, нито някакъв stuff в компютъра, обаче факта, че ме проверява така говори лошо за него. От уважение не трябва да го прави, дори да му се предоставя на тепсия. И ако на всичко отгоре вдига скандали и той е недоволен...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами честно да си кажа той ми знае паролата за фейсбук и предполагам отвреме-навреме влиза, но това не ме притеснява по никакъв начин. Нямам какво да крия - може би зароди това... Принципно е кофти тръпка да се чувстваш нон-стоп под наблюдение едва ли не... Ако започне да ми следи и скайпа, и пощите, и абсолютно всичко останало естествено, че ще повдигна въпроса и ще поговорим. Ако не престане ще си сменя паролите. Ако пак по някакъв начин успее да проникне най-вероятно ще се проведе още по-сериозен разговор. Ако и след това отново няма промяна може да се стигне и до раздяла, защото принципно съм доста свободолюбива ричност и не позволявам някой да упражнява контрол върху мен и да ми държи сметка за нещо
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Първо ти е обещала и не одържала обещанието,а и ен се чувства виновна.

Ако я скъсваш и дай легендата за Орфей и Евридика. Ако и тогава не зацепи - няма надежда за нея.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И от двете страни вече няма желание за нещо в бъдеще.

Жените малко или много обичат да се ровят и да човъркат в миналото.Аз лично си умирам да разбера как е изглеждала предишната приятелка на гаджето ми,каква е била причината за раздялата,по-красива ли е от мен, по-умна ли е т.н. Оххх, момчета, не знам как не ви гризе любопитството просто
    А иначе не се ровя в скайп,телефони и пощи.1 път не си вдигна телефона на непознат номер и аз се усмъних, тогава той набра номера и се оказа човек, който звъни заради 1 обява Само кат чух мъжкия глас и си викам "Лелее ревността не е хубаво нещо" От тогава не съм проявявала съмнения.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Аз знам паролите на моя приятел, както и той моите. Вярно, че всеки, който разбере за това /че си знаем пролите/ - все казва - вие нямате ли си лично пространство? Лична свобода и т.н.? Имаме си, но и доверие си имаме. Аз му влизам във Фейсбука, например, само за да му гледам човечето от Pet Society, в АБВ - за да му изтрия писмата от Фейса, а в скайпа му не влизам. В телефона му не се ровя. Общо взето е това.

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: За ограбването на личното пространство

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Момчета и момичета, как бихте реагирали ако разберете, че половинката ви системно рови и чете личната ви кореспонденция (електронна поща, skype, преглеждане на GSM-a, съобщения във форуми)? Какво ще направите ако след разправия и обещание това отново се случи?
    Бих я дистанцирал. Аз винаги си трия всички СМС-и, след като ги прочета. Log off от скайпа. Не съм имал толкова сериозна връзка с момиче, че всеки ден да е в нас и да човърка, но все пак това правя, ако идва някоя в нас.

Виж, ако имаш тоя проблем, в което съм почти сигурен, щом пускаш тема... кажи и много сериозно да спре да ти рови в личното пространство, така че да разбере, че наистина си сериозен и ако не изпълни искането ти ще има непредвидими последствия. След предупреждението поглеждаш history-то, за да запомниш къде последно си влизал. След това, ако е била на PC-то, докато те е нямало много лесно можеш да провериш къде е бъркала. Отваряш history-то на browser-a и ако е барала пак там, където не и е работа... това значи, че бара това, което на два пъти сериозно си и обяснил, че не трябва да бара. Следователно не уважава, нито твоето лично пространство, нито твоята воля.

А за телефона... слагаш си парола за отключване на клавиатурата. Така не може даже да и светне екранчето, без паролката.

edit: сега прочетох и другите коментари... не се занимавай, тва е животно.
    Temet Nosce

벨야카

ще се скараме жестоко ... ще му кажа, че ако това не престане няма как да сме заедно ... ако има причина да рови и да ми няма доверие (например ако преди съм събудила ревността му по някакъв начин ) ще му позволя веднъж да погледне каквото го интересува, ще поговоря с него и ако след това пак си позволи да го прави бих сменила паролите си и бих говорила много сериозно с него
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си