Честно казано аз не бих имала против да ми чете споменатите неща.Не ги чувствам чак толкова лични, че да ми пречи.Друго е да ми грабне телефона от ръцете, преди аз да съм видяла кой звъни или пише, не че крия нещо, просто не е правилно.
При вас обаче е по-различно.Първо е имало обещание от нейна страна, че няма да го прави, след като на теб не ти е приятно.Въпросното обещание не е било спазено и се вдигат скандали.При различни обстоятелства и при по-обстоен разговор, може би би се оправила, но от това, което съм цитирала, става ясно, че ще продължава. Това е прекалено - тя да търси причина, за да докаже, че си като бившия си мъж.Аз не бих била с такъв човек и не виждам смисъл да доказвам, че не съм такава, след като отсрещната страна упорито твърди обратното и не иска да ти повярва.
Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
Тя наложи върху мен шаблона на мъжа с който е живяла 5 години и има син от него. Беше приела от самото начало, че не може да не съм същият и просто трябва да го докаже. Рови и търси за какво да се закачи, дори и най-малкото, и като намери драмите са страхотни.