Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
Момчета и момичета, как бихте реагирали ако разберете, че половинката ви системно рови и чете личната ви кореспонденция (електронна поща, skype, преглеждане на GSM-a, съобщения във форуми)? Какво ще направите ако след разправия и обещание това отново се случи?
Бих я дистанцирал. Аз винаги си трия всички СМС-и, след като ги прочета. Log off от скайпа. Не съм имал толкова сериозна връзка с момиче, че всеки ден да е в нас и да човърка, но все пак това правя, ако идва някоя в нас.

Виж, ако имаш тоя проблем, в което съм почти сигурен, щом пускаш тема... кажи и много сериозно да спре да ти рови в личното пространство, така че да разбере, че наистина си сериозен и ако не изпълни искането ти ще има непредвидими последствия. След предупреждението поглеждаш history-то, за да запомниш къде последно си влизал. След това, ако е била на PC-то, докато те е нямало много лесно можеш да провериш къде е бъркала. Отваряш history-то на browser-a и ако е барала пак там, където не и е работа... това значи, че бара това, което на два пъти сериозно си и обяснил, че не трябва да бара. Следователно не уважава, нито твоето лично пространство, нито твоята воля.

А за телефона... слагаш си парола за отключване на клавиатурата. Така не може даже да и светне екранчето, без паролката.

edit: сега прочетох и другите коментари... не се занимавай, тва е животно.