.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Омазняването на косата

Значи във вторник сутринта си измих косата и сега четвъртък сутринка започва да се омазнява в корените. Това нормално ли е или на мен просто ми се струва твърде скоро, защото допреди година-две косата ми не се налагаше да я мия по-често от един път в седмицата. А пък фризьорката ми каза, че даже ми е леко суха косата. Вие през какво време я миете?
    И има ли начин някак де да знам, да се махне това омазняване в корените , защото само там ми е, и то само отпред и ако го нямаше нямаше да се налааг да я мия сега.

Ами според мен е от пубертета и на мен преди време ми се омазняваше бързо ,аз използвах шампоана на Елсев ии всичко се оправи спокойно мога да се къпя само веднъж седмично без да ми се омазнява,но аз я мия по-често ,защото просто някак си ми е по-добре през два ,три дни ...
    ,но на всяка коса различно действа иначе го препоръчвам

Супер фен Аватара на j_adore2
    От пубертета и от топлото време през лятото се омазнява по - бързо.Вземи си някакъв шампоан за мазна коса
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    Ами според мен е от пубертета и на мен преди време ми се омазняваше бързо ,аз използвах шампоана на Елсев ии всичко се оправи спокойно мога да се къпя само веднъж седмично без да ми се омазнява,но аз я мия по-често ,защото просто някак си ми е по-добре през два ,три дни ...
    ,но на всяка коса различно действа иначе го препоръчвам
    Е да, то ясно, че е от пубертета. А ти какъв шампоан по-точно ползваше, защото и аз ползвам на Елсев, но не против омазняване, а на тази марка са хубави продуктите.
    Аз ползвах някакъв на Гарниер, ама никакъв ефект нямаше.

ами използвах розовия елсев ,за мазна коса ,но една приятелка и Repair 5 и помогна ... ,няма да е лошо и веднъж седмично да си правиш някоя маска ии слагай балсам задължително ии косата ще ти е перфектна

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    ами използвах розовия елсев ,за мазна коса ,но една приятелка и Repair 5 и помогна ... ,няма да е лошо и веднъж седмично да си правиш някоя маска ии слагай балсам задължително ии косата ще ти е перфектна
    Най-глупавото нещо,което може да се предложи за мазна коса е балсам.Балсам може,но не в корените.За мазни коси не се препоръчва и 2 в 1 шампоан и балсам поради същата причина.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    Най-глупавото нещо,което може да се предложи за мазна коса е балсам.Балсам може,но не в корените.За мазни коси не се препоръчва и 2 в 1 шампоан и балсам поради същата причина.
    Мисля ,че се подразбира,че не се слага в корените..но с балсам определено има по-голям ефект само по-дължината на косъма..дерматолог ми го е казвал ...

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    ами бих те посъветвала да използваш търсачката шизо беше пуснала една тема много скоро как с пудра за бебе я разърква в корените и тя попивала влагата разтърси се обяснила го е добре и мисля, че би ти свършило работа
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Цитирай Първоначално написано от IfeTyy
    ами бих те посъветвала да използваш търсачката шизо беше пуснала една тема много скоро как с пудра за бебе я разърква в корените и тя попивала влагата разтърси се обяснила го е добре и мисля, че би ти свършило работа
    именно

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Има един много хубав шампоан против омазняване фризиорката ми го каза и аз съм много доволна.Казва се Урти Комлекс. Продават го само в аптеките не и мирише много зле.

Мерси на всички. Аз сега ползвам този на Елсев Total Repair 5 или нещо такова+балсама, като естествено не го слагам в корените (нам, че така се омазнява). Това за пудрата и аз го четох някъде, може и тук да е било, после ще потърся пак. Всъщност точно нещо такова май ми трябваше. А попринцип прекалено бързо ли излиза, че ми се омазнява, въпреки че както казах е само в корените и то само на предните кичури?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Бебешка пудра в корените като почне да ти се омазнява!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Против омазняване ползваш шампоан ! Не използвайте продукви 3 в 1 2 в 1 .. От опит знам че повечето са пълна измишлиотина !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Re: Омазняването на косата

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Значи във вторник сутринта си измих косата и сега четвъртък сутринка започва да се омазнява в корените. Това нормално ли е или на мен просто ми се струва твърде скоро, защото допреди година-две косата ми не се налагаше да я мия по-често от един път в седмицата. А пък фризьорката ми каза, че даже ми е леко суха косата. Вие през какво време я миете?
    И има ли начин някак де да знам, да се махне това омазняване в корените , защото само там ми е, и то само отпред и ако го нямаше нямаше да се налааг да я мия сега.
    Аз съм момче и за един ден вече ми е мазна

Форумции.. и аз имах този проблем.. значи купете си бяла хума.. използва се вместо шампоан и се продава в расфасовки от 150гр. За 1 измиване са нужни 50 гр. Сипвате равни количества оцет и вода, докато стане гъста смес, изчаква се 15-20 минутки.. ии в банята Обилно се измива! Късмет
    "Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....

Аз прочетах темата и съм пробвала всичко от изброените неща, но нищо не ми помага.Според мен щом като косата си ти се омазнява бързо, значи си ти е такава и такава ще си е...Моята много лесно и бързо се омазнява и просто съм пробвала всичко з акоето ссъм чула, но ефект не съм забелязала от нищо!

Цитирай Първоначално написано от petyfi
    Форумции.. и аз имах този проблем.. значи купете си бяла хума.. използва се вместо шампоан и се продава в расфасовки от 150гр. За 1 измиване са нужни 50 гр. Сипвате равни количества оцет и вода, докато стане гъста смес, изчаква се 15-20 минутки.. ии в банята Обилно се измива! Късмет

Обикновената хума ли е това ?
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Обикновената хума ли е това ?[/quote]

Мда..
    "Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....

Супер фен Аватара на Exothermic
    Яйцето също изсушава косата.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

и мен ми е така от топлото време май ама е лятото е по често

Аз съм доволна от едни шампоани "Clear"
    Оказва желания ефект на моята коса,може да пробвате..
    Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си