.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Изпотяване ??

Мисля, че доста хора страдат от това и предимно под мишниците, което води до петна по дрехи и доста неловки ситуации.Четох за 1 продукт Одорекс, според написаното е доста ефикасен та искам да питам вас някой ползвал ли го е или дали знае нещо повече за него. А също и ако имате някакви методи против изпотяване FEEL FREE TO SHARE

Град
    Петрич
    Не съм ползвал ОДОРЕКС, но съм чувал лоши отзиви за него и не смея честно казано.. пич, къпи се по.често след баня рол-они, други глупости, козметичният пазар е пълен с такива! Не само ти имаш такъв проблем, нали се сещаш, че не става да се изкъпеш в неделя да речем.. да ползваш Одорекс и една седмица да не влизаш в банята? Не става! лол

Re: Изпотяване ??

Цитирай Първоначално написано от Pure333
    Мисля, че доста хора страдат от това и предимно под мишниците, което води до петна по дрехи и доста неловки ситуации.Четох за 1 продукт Одорекс, според написаното е доста ефикасен та искам да питам вас някой ползвал ли го е или дали знае нещо повече за него. А също и ако имате някакви методи против изпотяване FEEL FREE TO SHARE
    Здрасти брат, използвам го ,но няма да спре потенето ще го намали значително и ако преди потта ти е миришела след като го използваш това изчезва ;]
    "I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си