- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла
Започнах да хозя с едно момиче(първото ми гадже) от курсовете ми по рисуване към края на учебната ми година (15 Юли) видяхме се няколко пъти годината свърши и тогава обикновенно наште ме мъкнат на вилата за 2-3 седмици.Искам не искам отидох голяма скука беше само за гаджето си мислех и като най накрая се върнах тя не беше в София а в Англия на почивка върнала се беше вчера ии си поговорихме по скипе тя постоянно ме питаше дали съм намерил друго момиче.Тя ми каза че вече се била обвързала с друг защото ме е нямало.Тя днес замина на море до 13 септ O.o . Иии аз останах с пръст в уста..така да се каже.преди да замине ми каза че ще види какво ще прави като се върне ама не вярвам мн.Не съм съкрушен еле някаква подобна глупост тъпо ми е че ме е оставила.Само това да не се превърне в ония драми във форумите...Може ли някакъв съвет какво да права...да го потърся ония и да го... или не..не , просто някакъв съвет какво да правя оттук нататъка.
![]()
Намери си друга явно не те харесва щом е тръгнала с друг
Мдам, намери си друго момиче! Щом тази те е зарязала, значи не те харесва и/или не ти вярва, че я харесваш истински!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Щом излиза с друг значи много те харесва.
Аммм..авторе.. смяташ ли,че ако пак тръгнеш с нея, тя ПАК няма да ти изневери? За мен няма смисъл.По-добре си намери готина мацка, от колкото да стоиш с няква,дори и суупер яка, която обаче да те върти на пръста си
![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Да, не се виждайте, не се чувайте, пък после го наречете това "връзка".![]()
I still have feelings...
you are my passion.
сега давай телепатично.
Уфф, баа тия истории...заминал на почивка и гаджето ще го зареже.![]()
Тая нещо си е оставила мозъка в Англия. Знаеш ли какво обичат жените, мъжете да им пълзят в краката. Накарай я да се чувства "излишна" или, че не ти пука за нея. Ако те харесва веднага ще дотърчи. Жената трябва да води във връзката макар и вие да не забелязвате, за това с времето ще си върне тази способност. В случай, че не те харесва повечето от текста горе отпада.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
edited
Temet Nosce
벨야카
Трайкаш си, не и звъниш... като се прибере ще те потърси. Вече ще е свършила лятната авантюра и ще иска пак да е на сигурно при теб. Тогава и покажи ей това:Първоначално написано от reportera
_|_
Почти сигурно е, че на тая възраст и с неосъзнатия все още подход няма да eбеш. Поне си направи шоуто, за да видиш после как ще те преследва, като ЦРУ Бин Ладен.
едит: Нещо се провали delete горния.
Temet Nosce
벨야카
Грешен въпрос задаваш.Първоначално написано от reportera
Temet Nosce
벨야카
Чувствата й не са били истински,щом си е намерила друг,само защото те е нямало 2-3 седмици.Трябва само да се радваш,че така се е получило.По-добре ли щеше да е да те зареже след като сте имали връзка?Според мен тогава щеше да страдаш повече.
reportera, не мислиш ли, че много ти е пораснала работата? Ако е така, забрави я. Не мисля, че жените обичат да се занимават с такива типове като теб, които се надъхват на всеки видян с цел "Вижте ме аз, големия уй", с извинение. Рядко ще ме видиш да се държа така с някого, но просто си смешен в момента - или си фейкър, или просто се правиш на Big Time. Ако искаш това момиче - покажи, че я обичаш и че я цениш повече от себе си. Ако ли не - самозадоволявай се...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Научи се поне да пишеш като хората, а относно това, че я цениш - няма лошо. Аз ти казах - ако я обичаш, ще си я вземеш, а няма да се надуваш много. Любовта иска развитие, а не думи. Никой не е вечен, нито аз, нито ти. Това са най-хубавите ти години - затова превъзмогни всичко, за да я вземеш. И освен това не ми пука особено за теб, просто ти давам насоки - ако искаш, мога да повдигна самочувствието, като те хваля, ама знаеш ли колко такива познавам - расте му работата и като отиде с някоя да се прави на пичага и нещо запецва. Бъди себе си обичай мадамата до теб безвъзмездно. Ако тя те обича, ще върне жеста - ако ли не, оставяй я![]()
Май май... ти се задоволяваш.Първоначално написано от notlike
![]()
![]()
Не са обиждай
Temet Nosce
벨야카
Тъпо е постъпила като се е хванала с друг след като вече е била обвързана с теб, но... разни хора, пазни идеали. Не я търси - няма смисълл Дори и да се хванете на нова пак ще дойде момент, в който ще ти се наложи да заминеш за малко и тя ще реши, че сте скъсали и ще си хване друг
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
@umri, с такива хубави теми като тая няма как![]()
Имах предвид самозадоволяваш. Карай де.Първоначално написано от notlike
![]()
Temet Nosce
벨야카