.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Промяна

Промяна

Ем просто искам да споделя.Аз съм за 8ми клас и ме приеха в друго даскало.Запознах се с част от класа и всички момичета са меко казано кифли.А аз мразя такива същества.И се притеснявам от това,че няма да ме приемат и ще ми се подиграват,защото не съм като тях.Аз не съм свикнала с такова отношение,защото в стария клас всички бяхме едно цяло и сега цяло лято се чудя как ще се чувствам ако се наложи да бъда сама,дали ще се справя с това и т.н

на тези които са го прочели благодаря
    извинявам се за правописните грешки
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Важното е само да не се спичаш. Някои от тея кифли могат пък да се окажат свестни. Най- важното е да не позволяваш на никого да ти се качва на главата. А имаш ли желание за контакти, сама няма да останеш (;
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Като са кифли какво ти пука, че няма да те приемат и ще ти се подиграват не им обръщай внимание и това е все ще си намериш някое свястно момиче с което да си приятелка , СПОКО и късмет в новото даскало

Споко бе човек и аз бях така всички момичета в класа ми бяха кифли ама след време ги опознах и видях че не са толкова зле а ако при теб не стане така изобщо не им обръщай внимание все пак се там за да учиш

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не е много приятно, но тези "кифли" могат да се окажат свестни, както казаха по-горе. Сама каза, че си се запознала с ЧАСТ от класа. Не знаеш другите какви са, така че споко и горе главата. Не всички кифли са тъпи като г*з и не всички кифли отхвърлят хората поради външния им вид. Успех с новото даскало и мисли позитивно
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Не е много приятно, но тези "кифли" могат да се окажат свестни, както казаха по-горе. Сама каза, че си се запознала с ЧАСТ от класа. Не знаеш другите какви са, така че споко и горе главата. Не всички кифли са тъпи като г*з и не всички кифли отхвърлят хората поради външния им вид. Успех с новото даскало и мисли позитивно
    +1

Благодаря ви много,но това за външноста честно не съм се сещала,че има и такива дискриминации.Но все пак ми помогнахте и се надявам да се справя
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Е чак да не си чувала за външноста не намеквам нищо .. няма страшно ще се справиш просто мисли позитивно

Кифли,кифли,според мен няма да е толкова лошо.А и ако все пак има няколко,които да си мислят,че светът е техен,горе главата,дръж се сякаш не ти пука от нищо и ще видиш как ще ти падат в краката.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Навсякъде виждам момичета да пишат теми като тея...Няма да умрете. Като се държите мило няма как да не се сприятелиш с някого. Пък и ако смятате, че целия си живот ще прекарате с един и същи хора...Представям си те на 30 и като смениш работата и отваряте по 300 теми "О, колко ми е тъжнооо, колежките ми, компютъра ми, как ще свикна в новата работа ако копчетата на клавиатурата са шумнииии, не могаааа... "
    Така или иначе ще стане.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си