- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели с привилегии...
Има ли подобно нещо?Има ли някой,който да ви е просто приятел,но от време на време да си позволявате целувки или нещо повече с него?И може ли подобно приятелство да прерастне в нещо повече?Дали в тези закачки с някой приятел се крият някакви чувства или всичко е просто забавление?
Не е нужно да отговаряте на всички въпроси,де![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Има ли подобно нещо? Да,има подобно нещо
Има ли някой,който да ви е просто приятел,но от време на време да си позволявате целувки или нещо повече с него? Да,имаШЕ такова момче
И може ли подобно приятелство да прерастне в нещо повече? Да,възможно е![]()
Дали в тези закачки с някой приятел се крият някакви чувства или всичко е просто забавление? Възможно е някой от двамата (или и двамата) да има чувства,но не е задължително![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Приятели с привилегии- Дам, само че това е малко опасна игра....![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Аз ще ти отговоря и те уверявам ,че мнението ми е достатъчно.
Такова нещо не съществува ,тъй като точно в това се изразява разликата между "приятелството" и "любовта".Тази догма е откроена от психолози и философи и е общоприета в бита ,въпреки че много хора я пренебрегват ,защото мислят ,че поради липсата на ясно изразени чувства явлението не може да бъде наречено любов.Осланяйки се на правилата за взаимоотношенията между хората ,няма такова понятие , но според мнението на невежите в тази област "приятелството с облаги" е възможно ,защото не акцентират на изменението на самите чувства (т.е че след един секс е възможно подсъзнателно да се породят чувства или защото не знаят дефиницията на думата "приятел" ; отделно самото физическо привличане описва чувствата като повече от прятелски).
Надявам се да съм бил полезен.
Първоначално написано от mrfahrenheit
Напълно съм съгласна и мисля, че темата е изчерпана вече :P
аз имам такава приятелка мейна, ама я ползвам само като съм без гаже. И двамата се разбираме много добре и сме в добри отношения.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
А сигурен ли си че тя те възприема само като приятел и няма нещо по-дълбоко към теб? Едно момиче без силни чувства не би паднало толкова ниско според мен....Първоначално написано от tuzaro
![]()
Това ,че поддържате приятелски отношения без налична връзка , не значи ,че тя отговаря на понятието "приятелка" в пълния смисъл на думата.Първоначално написано от tuzaro
Горният пост описва още един вариант.
сигурен съм на 100% щото с нея сме си говорили на тая тема и двамата си знаем кви работи правим. И що да пада ниско?? Тя като няма гадже и аз също, що да не си правим кефа като приятели??Първоначално написано от Dollystar
mrfahrenheit, нещо не те разбрах мейна![]()
А замислял ли си се че може да не осъзнаваш какво изпитваш към нея всъщност?Първоначално написано от tuzaro
![]()
значи историята с нея е много сложна, преди се обичахме и двамата и като тръгнахме разбрахме, че като гажета няма да излезне нищо и решихме да сме приятели с привилегии майна и ни е много добре такаПървоначално написано от Dollystar
Всъшност историята е много по дълга ама темата не е за тва
![]()
Значи все пак имате чувства един към друг, това че сте решили уж да сте само приятели с привилегии, не значи че се възприемате като такива..Първоначално написано от tuzaro
![]()
И кое му е ниското?!Първоначално написано от Dollystar
Аз съм била с момче просто заради секса и със сигурност не съм имала чувства към него
Вярно е,че едно време,преди 4-5 години,имахме силни чувства един към друг,но така и не тръгнахме ... Сега,след тези години,чувствата ги няма,но въпреки това сме правили секс 3-4 пъти,а сме се целували и гушкали редовно в продължение на месеци,но всичко е било колкото "да си начешем езиците".
Написах ,че има вариант тя просто да не ти е приятелка - тук е важно сам да откройш разликата между приятел и познат.Първоначално написано от tuzaro
как оспамихте темата за нищо![]()
![]()
Има подобно нещо.Да има и си позволявам всичко с него.Незнам не смятам че ще прерасне, никой незнае за момента ,не мисля че е възможно.Ами има страст и знам че мога за всичко да разчитам на него и ни е и супер забавно заедноПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
Също така много го уважавам.Мисля че от негова страна същото не е показал някакви по-различни чувства от моите.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Вие сте тотални деграданти бе...
Аз лично нямам такъв човек, който уж да ми е само приятел, да се целуваме и т.н., но да не сме обвързани по никакъв начин. Но все пак съм чувала, че съществува и това. Има хора, които п си правят кефа взаимно, но не се задълбочават в по-сериозни отношения. Донякъде им се чудя как не хлътват и не се влюбват
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Има го такова нещо :PПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
В момента нямам, защото вече ходя с момчето, с което само си правихме кефа около половин година. Опасни са такива неща, аз минах през кофти ситуации, за да го спечеля, понеже аз първа хлътнах. Добре ми е с него, мисля, че и на него също с мен. Пък и е готино да се сещаме как сме започнали без да му мислим въобще. :P
При такива отношения може да има, може и да няма чувства. Но ако продължи по-дълго, мисля, че винаги единият хлътва.
На това в моята компания му казваме - да си изсипаняк. Голяма простотия - не си достатъчно отговорен да подържаш връзка - айде преживява се. Обаче, да не си достатъчно отоговорен да си понесеш последствията, ако ти се прави секс наляво и надясно - това абсолютната тъпотия.
Такива ги заобикалям мирзлива следа от куче....
Що бе, като човек не иска да се обвързва и да се чувства длъжен на някого...
Ако и от двете страни има разбиране - няма нищо лошо.![]()
I still have feelings...
you are my passion.
Не искам д аимам общо с такъв човек - фактът, че давам наслада на някого, изисква да му имам доверие. Защото ако го направя с някоя и на следващия ден се окаже мой враг, ще я пречукам (тук без никакъв сексуален замисъл) с голяма страст....Първоначално написано от Lovegood
Накратко - ако някой е дотолкова несериозен няма място сред моите познати и приятели. Не от снобария, а просто ще ми губи от енергията, за сметка на по-добри, хора, които могат да я получат.
+1Първоначално написано от 3oPuTy
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
И кое му е ниското?!
Аз съм била с момче просто заради секса и със сигурност не съм имала чувства към него
Вярно е,че едно време,преди 4-5 години,имахме силни чувства един към друг,но така и не тръгнахме ... Сега,след тези години,чувствата ги няма,но въпреки това сме правили секс 3-4 пъти,а сме се целували и гушкали редовно в продължение на месеци,но всичко е било колкото "да си начешем езиците".[/quote]
Хоратаи искат да кажат, че едно момиче не се натиска и не се "сношава" (кефи ме тая думичка...) просто така с някого, който дори не харесва, докато момчетата (повечето де
) само си првят ташака, тва е ниското. То и аз не го разбирам тва, че си си "чесала езика" с бившия си от немай къде... Но ти си знаеш, няма да ти се меся.
![]()
^ Той не ми е бившТова,че често сме се целували и прегръщали или че сме правили 3-4 пъти секс не означава,че сме имали връзка
![]()