- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво слушате..?
Каква музика предпочитате да слушате? И как вашите приятели го възприемат (например аз като слушам чалга и някои малко странничко ме гледат). Кой ви е любимият изпълнител и песен?
Предпочитам да слушам гръцка музика.Любимият ми изпълнител е кралят на гръцката музика - Василис Карас.Повечето от песните му ми харесват.Не ме интересува това как тази музика се възприема от приятелите ми.Пък и досега не са изказвали мнения относно музиката.
![]()
![]()
![]()
Зависи от настроението. Всякаква слушам, но МНОГО РЯДКО метъл или чалга, защото не мисля, че там се показват вокални умения. Освен това в поп-фолка текстовете на почти всяка песен се припокриват с другите. Иначе ако изброявам изпълнитли, няма да ми стигне мястото - аз слушам ПЕСНИ, а не специфични изпълнители. Не робувам на стил, но все пак се възхищавам на някои изпълнители![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Слушам електронно, предимно транс.Любимият ми ДиДжей е Арминн![]()
![]()
![]()
Повечето ми приятелки слушат чалга,ама не ми пречи много много![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Класът сме чалгари - голям кеф, така никой не си изразява компетентното мнение и не се получават кавги относно това.
С познати, приятели, компанията - слушаме електронно и чалга, имаме общи музикални вкусове и там няма проблеми.
Досега никой не ми е правил проблем за музиката, която слушам - нито родители, нито приятели, значи се възприема нормално, а не да се правят драми.
Любими изпълнители, хм.. не може да се каже точно, че някой ми е по-по-най, аз гледам музиката, която правят, не се интересувам от изпълнители. Любима песен - доста са, тъй като всяка песен ми влияе по различен начин![]()
Метъл и рок. Никакви проблеми нямам. Любими изпълнители.. хъъъм.. може биии avenged sevenfold и three days grace.трудно е да кажа само една група
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не знам какво слушам,но знам че не мога да живея без музика.![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Поп,чалга,house..всичко слушам,но предимно чалга.И приятелите ми са така,нямаме проблеми
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Хип-хоп, R'n'B, хаус и други такива. В стария ми клас бяхме разделени на гилдии...чалгари, мазни чалгари, и рапъри. Аз лично уважавам всички стилове музика, но не мога да мина ей така без да взема страна.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
1+ никога съм нямала определен стил...всичко зависи от настроениетоПървоначално написано от notlike
![]()
Rock,rap,r'n'b,house,mnml,чалга и метъл рядко
RaP,RnB,гръцко,сръбско,но не и чалга.
Рок, lounge, инструментални beat-ове
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Предимно рок и метъл. Слушам още drum n bass, dubstep, funk, disco, pop, soul, jazz. Имам слабост към ретро хитове. (говоря за песни от миналия век)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Рок /предимно от 20ти век, сегашните групи са ужасни/, метъл /всички разновидности без скриймо и имовските глупости/, пънк, електронна /агротех, транс/ и понякога класическа.
Saatana! Vittu! Perkele!
Рок, Метъл, Скриймо, Емокор! Всичките ми приятели го възприемат добре, защото и те слушат същото хаха... (с изключение на 2ма 3ма...)
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Всичко слушам, стига да ми хареса (без чалга,метъл..)![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ii r&b .. hard rock .. ne mii puka kakwo mislqt drugite wajno e na menn da mi hareswa .. ii ne me e sramm ot muzikata koqTo sLushamm ..Първоначално написано от rammstein123
![]()
![]()
Живей .. дивей и всичко ще бъде .. o0k ! ;]]]
Chillout, ambient (слушам го като тих фон, когато съм се съсредоточил в/у нещо ), trip hop, trailer music, малко trance и dubstep.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Предимно слушам рок, но не се ограничавам само в един стил и общо взето слушам почти всичко без чалга .
Любими групи / изпълнители : Green day , Paramore , Skillet , Slipknot , Alice In Chains , Bon Jovi , Miley Cyrus , Demi Lovato и много, много други ..![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^