- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво слушате..?
Точно!Първоначално написано от Chacho
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Напоследък слушам абсолютно всичко.. много ми зависи от настроението.. Хаус, транс, класически рок, джаз... кво ли не
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Рок,метъл,JPOP,Jrock,retro,класиче ка музика,опера.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не обичам да се ограничавам в един стил - слушам всичко,което ми харесва.Метъл,рок,балади,не мски и руски рап,Еминем и какво ли още не..
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
love trance, ambient, chillout, hip-hop, jazz, house, minimal, progressive
hate pop, popfolk, folk etc...
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Слушам поп-фолкубожавам тази музика.Е, ако и други песни ми харесват ги слушам,без значение какъв стил са,но чалгата ми е най-на сърце.
А за любим изпълнител,убожавам Илиянн
![]()
house , pop , ии чалга![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Поп, рок, house, джаз, хип-хоп...
Почти всичко (drum and bass,hardstyhle,house,metal,bg rap........), но не харесвам чалга.Просто ако попадна на някоя ми става смешно и тъпо едновременно заради тапата гримирана "фръцла" на клипа и ощте по глупавият текст. Всичко е FAIL.![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Рок,метъл и пънк, с малки изключения..
От време на време обръщам на R&B/Hip hop.
В българската поп музика виждам потенциал също.
Не съм забелязала някой познат/приятел да има проблем с това,което слушам. Не е като да се натрапвам и да пускам метъл на чалгар.. Когато на мен ми пуснат чалга или излизам от помещението или си слагам слушалките,без да правя сцени![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
аз музика мн рядко слушам някой път си пускам хитрите мечоци
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Слушам поп,комерсиална,чалга малко.Не подбирам стилове,слушам каквото ми харесва.
Например не слушам рап,но новият албум на Еминем,както и още няколко песни са страхотни < 3
Слушам много песни на испански език,защото този език ми е слабост.Групи и изпълнители като RBD,Dulce Maria,Belinda,Shakira и т.н.
Обожаавам малко по-твърдата музика - НЕ метъл,а например рок.Просто малко повече барабани и китари.Олицетворението ми за това,което обожавам да слушам е The Pretty Reckless![]()
Българска музика,освен чалгата,слушам също не много,най-често рап или някои песнички ако ми харесат на поп изпълнителите.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Слушам Метъл и Рок, главно траш, хеви и груув. Любима група определемо са PanteraНаще нямат нищо против, радват се;Д. Баща ми ме води по концерти и подобни, сестра ми и тя е в моята насока, но все още е малка. С приятелите ми, които слушат различна музика, нямам абсолютно никакви проблеми и не се е стигало до спорове.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Предимно screamo, crunkcore, emocore и punk.Понякога метал, понякога и на рап и рнб ме избива.Не ми дреме, че на някой това не му харсва.Това обичам и това ще слушам.За музиката никой не може да ми промени предпочитанията.
R'n'B , oldschool rap ,BG rap понякога и rock..Нямам проблеми с музиката нито от приятелите,нито от родителите.Любимата ми песен е 2pac - Breathin'
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Метъл и рок, но главно метъл.
Генгста шита е на мода при мен![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Еми музика слушаме, кво да прайм... От време на време и на новините щракваме, ама рядко... :P
Главно слушам метъл и рок, но нямам нищо против да слушам рап, хип хоп и тея подобните. Не харесвам само чалга и тея от планета, както и ония кифли като лейди гага и риана, дето гласовете им са 100% имитция или плейбек!
Любими песни и групи:
-метъл:
-- Rammstein, Eths, Alice in chains... донякъде Dimmu borgir...
-- Rammstein, Feuer Frei, Ich tu dir wieh, Ich will, Sonne на Rammstein, Check my brain на Alice in chains, Bulimiarexia на Eths
-рок:
-- група нямам
-- Plain White Ts - Hey There DilailahТази песен всеки път като я чуя и се усмихвам, не мога просто да се сдържа! Който разбира английски, нека я чуе. Просто текст е толкова реален, толкова... Все едно е нписнана специално за някой тзи песен... не знам, обаче е уникална! Единствената песен, на която някога съм плакала... сами си правете изводите.
Ами приятелите ми не слушат метъл и рок, ама аз много рядко я пускам когато съм с тях, пък и слушам и тяхната музика донякъде, тъй че нямаме спорове относно музиката.
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
И без да ни беше казала, щяхме да се досетим какъв стил музика слушаш.Първоначално написано от danibebi
ПП: Пунктуация - no comment.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Главно рап, от време на време рок и американска чалга.. Абе всичко е до настроение!
не знам.
рок,поп,пънк,чалга,алтернат ивна,електронна,кънтри,RnB ..доста са.
и нямам проблеми с приятелите ми.;д
как нема те гледат странно..Първоначално написано от Gugit0o
ениуей, аз слушам DnB и Liquid FunkКой как го възприема ми е все тая, щото точно за музиката пък от абсолютно никого не се влияя
![]()
любимото ми парче сега е:
Lazee ft. Neverstore - Hold On (Matrix & Futurebound's Terrace Tantrum Mix)
Поп, поп-рок, рок (най- много алтърнатив <33) и метъл (спийд)
Не ми пука какво мислят другите, слушам си каквото на мен ми харесва. Не се ограничавам само с тези стилове, каквото ми допадне![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Чалга, поп, RnB .. мразя метъл, не понасям такава тежка музика хах .. Гръцко също много харесвам .. Около мен предимно чалга и поп се слуша, така че ;]
Да съм казала, че отказвам се?!
Rock (classic , hard , ballads) , Rap ( по-старите изпълнители)