- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво слушате..?
пу-пу-пу! Ами сръбското бре, къде го забрай?! Все пак наще чалгарки и от там крадат..Първоначално написано от bloodyred
К'вато паднеСпоред настроението ;pр Грамец не ми пука кой какво ще каже за музиката, която слушам
И не само за музиката - по принцип мнението на околните не ме вълнува ни най-малко ;]]
Когато съм сам - метъл (уточнявам - не групите, които се боядисват в бяло и се мислят за деца на "Сатаната![]()
", или пък тези, които само дрънчат и си мислят, че създават мусзика).
Когато съм с едната компания (която иневитъбли вклювма и маса) - чалка и поп фолк.
Когато съм с другата компания - електронна и рап.
Когато пак съм сам - класическа.
Don't deny the obvious...
рок,метъл,пънк
Ами аз мога да слушам всичко без опера и народноИ все пак предпочитам поп,хип-хоп,денс...За изпълнител и песен не мога да кажа,защото постоянно се менят
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Емм .. предимно хаус.. любим изпълнител Tiesto. Песен.. хммм .. може би сега е Who wants to be alone
![]()
Иначе си слушам и чалга![]()
.. от време на време рап .. хип х0п .. ии поп
![]()
Това, което не те убива, те прави по- силен.
Първоначално написано от teddyx33
ако под боза имаш предвит Риана,Бионсе,Кристина и такива изпълнителки
Значи и аз слушам такава
Страшно ми харесват песните на Майли и те повечето около мен не я харесват ,но това е музика и точно тук никой не може да ми влияе
![]()
Ихаа Tiesto + чалгаПървоначално написано от mixaela96
![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
1.Greek
2.Raggaeton
3.Rap/Hip-hp
4.Rock
5.Neo Metal
6.ЧАЛГА
ла-ла-ла
класически рок, малко хеви и траш метъл. случва се, разбира се, да слушам по няколко песни и от други стилове, не се ограничавам, и сега е ред на баналното - без чалга. главно музика от 80те.
обаче не знам защо темата не е в музикалния раздел.
Слушам Hardstyle и Drum 'N Bass![]()
Рап,R&B и House
главно Рок (Токио Хотел)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
рап![]()
![]()
не ме е*е к'в0 мислят другите .. слушам това което на мен ми харесва
![]()
Моята любима музика е БГ-РАП а любимият ми изпълнител е Md Manassey![]()
![]()
Alternative rock, house, R'n'B ,pop & pop-rock ..
Любимите ми групии са Thousand Foot Krutch & Green Day
п.п. и малко емо-рок![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Раплуда съм по Еминем
не,сериозно,слушам го от няколко години
наще не го харесват,класът ми слуша предимно чалга
,но не ме е*e
![]()
Хаус,Рап,хип-хоп,R&B,рок,поп и мн. малко чалга!
батенце като си пусна minimal-чето отивам някъде на юпитер и ми става супер "HIGH", а като съм ядосан си пускам някакъв брутален метъл и чакам някой да ми каже нещо накриво![]()
всичко без - метъл, чалга, опера и народно!![]()
Първоначално написано от notlike
![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]