Не намерих такава тема. Харесвате ли марката,как са цените, имате ли дрехи от там и ако може снимки?
За първи път чувам тази марка. Погледнах в сайта им. Дрехите не са лоши, но не са ми по вкуса.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
90% от дрехите има са като тези в Теранова и като модели,и като качество,и като цени.Единствената разлика е може би,че имат и малко по-официални,не толкова тийн дрехи.![]()
Красиви дрехи, качеството е на ниво, цените са добриКласически едноцветни дрехи, в повечето случаи, в нежни тонове, които могат да се съчетават с доста неща. Определено любим магазин.
![]()
Имам една тениска от там и сега е поне с два номера по-голяма![]()
Евтини и раздърпани парацали, тип ала Terranova и New Yorker.
I still have feelings...
you are my passion.
Имам само един потник от там.Попринцип колкото и пъти да съм влязла мнооого рядко да ми хареса нещо.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
OMFG.Първоначално написано от Lovegood
- иначе,аз супер рядко да си харесам нещичко .. не ми допада особено.
Обожавам го този магазин - в Гранд мола във Варна в магазина мирише невероятно.. <33333 Не знам на какво обаче е страхотно.. А иначе имам едно парцалче (доста хубаво парцалче :Д ) от там..)
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Terranova & Calliope са 1 и също
Вървят ръка за ръка \/
Аз доскоро не го знаех ,но е така
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Както казаха по-горе, някои от дрехите им са малко по-официални..хм, не съм им особено голям фен, предпочитам по-спортните неща![]()
Иначе да, цените са добри..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Цените са добри, качеството не особено, но при такива цени мисля че си е напълно нормално. Имам една тениска от миналата година и също къси панталонки от тази.
Тениската-
http://i253.photobucket.com/albums/h...n/IMG_4106.jpg
панталонките-
http://i253.photobucket.com/albums/h...n/IMG_1686.jpg
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Имат по-изчистени потничета и са по-елегантни като стил от теранова и тн. Като цяло доста ми харесват
Хубави дрехи имат, но повечето са елеганти. Цените са нормални. На качество мисля, че са маалко по - качествени от Terranova. (:
Живей така, че като умреш и дявола да ти запали свещ!!!
радвам им се много на калиопе, не знам и аз защо. доволно дрехи имам даже.
Имам панталонки и потник от там .. не си взимам много често от там .. иначе те казаха Калиопе е с малко по-официален стил от ТераНова,но повечето не са доволни от качествотоАз нямам оплаквания,но и не си купувам от там често така че ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива