.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

комшийката..

Здравейте!Утре заминаваме за морето,и имаме котка,която си остава в апартамента.От скоро сме в този апартамент,в който живеем сега,а майка ми вече има огроомно доверие на комшийката до нас.Сега е решила да й даде ключа за да се грижи за котката ни .Ако и оставим храна в купичките или торбичката направо(както повечето хора правят) няма да има никакъв проблем,нито ще се налага някой да се грижи за нея.Това са 5 дни,нищо няма да й стане.Онзи ден комшийката замина за Враца и оставила ключа на майка да се грижи за животните й,и майка веднага..комшийката е много точна,много сястна жена..бля бля..Постоянно е в нас,всеки ден!Никога не й отварям,защото ми е противна..има нещо в нея ,което не ми харесва..и в момента пак е в нас,и като влязох,тя стои на дивана с цигара в ръка и ме гледа едно подозрително..странна жена е.Гледа ме някво..странно..все едно знае,че не я харесвам или ,че знам каква е..абе не ми харесва тая жена.Майка ми й споделя всички проблеми и разправии между нея и татко,и оная веднага.."мъжа ти не ми е симпатичен,а ти си много красива" Ох кажете ми какво да правя..вие давали ли сте ключа на комшия?

Град
    around the world !
    Такива дърти фусти ... ;х Майка ти не трябва да 'и има такова доверие, изобщо даже. А тази комшийка явно е разбрала, че не я харесваш, то ще си личи по действията ти, които според мен са оправдани.

позната история...преди 1 година до нас се нанесе едно младо семейство...някви странни са, ама се оказаха пичове.винаги като пътуват ни дават ключ да им се грижим за кученцето аз лично мн го обичам тва животинче ии освен банята и кухнята другите им стаи са заключени и така няма икаква опасност...аз всъщност не разбрах от какво те е страх-че ще ви ограби,или че ще ти направи нещо на котката? ние сме давали ключ на съседите като бяхме на море,защото баба ми е стара и болна и ги помолихме ако не можем да се свържем с нея по тел да проверяват как е. и нищо не стана. така че споко. въпреки че нашите съседи явно са различни от твоята сова а тва дето го прави да говори за баща ти аз лично щях да й счупа главата нз,сподели с майка ти проблема си... според мен тя ще те изслуша..но надали ще стане нещо,защото
    тя живее точно до вас и не може да рискува да ви ограби,вие веднага можете да се обадите в полицията...споко и поговори с майка си щом толкова те съмнява...

Благодаря ти,че ме подкрепяш..никога няма да я харесвам!И на всичкото отгоре ще казва на майка ми,че баща ми й бил антипатичен и не я заслужавал..бахти..понеже тя е разведена,и майка ли трябва да е?Проблемите са си между тях,кво се меси..ама майка си е виновна..баси доерието дето й има,всичко й споделя.Звънчето ни изчезна от вратата,чергата също,ключа ми ,който падна в асансьора,майка й каза да се обади на домоуправителя за да ни върне ключа,и така й не видяхме ключ.Не ,че я обвинявам...но я подозирам.

Тая жена е малко по-голяма от баща ми,така ли няма срам.Говорих с майка,но не ме чува.За нея комшийката е много свястна жена.
    Толкова е свястна,че след един скандал рано сутринта веднага дойде у нас да разбере какво става.Не ми харесва този блок,в който се нанесохме..всички са някви странни и откачени
    На четвъртия етаж има една много устата,дето много ни хареса апартамента и си направиха същия ремонт,до нас освен комшийката има една луда бабичка..дето наистина не е добре..и се храни със слънчоглед 24 часа.Под нас има един откачен дядка ,който прилича на педофил..и сваля майка..

ее сега остави ги тея другите откачените...тях ги има във всеки блок...в моя да знаеш колко са има една дето живее само с кучета и със пенсията на майка си...има няква уродка с психични отклонения дето секи ден ме тормози...има един "хип-хопър" дето по цял ден крещи... съседите от горния етаж ги чувам как се е*ат през деня или как се карат към 5-6 сутринта и отправят един към друг цветущи псувни и обиди...по-точно съседката крещи а мъжа само добавя по някоя друга думичка...не знаеш кво е да се събудиш от КОЙ СИ ТИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БОКЛУККККККК и чупене на чинии такаче споко с другите съседи....а колкото до тая дърта чанта...кажи на майка ти поне да спре да й споделя толкова лични неща,защото не ти харесва чужда жена да обсъжда баща ти..заплаши я, че ще му кажеш или нещо от тоя род....и също така почни с една тактика дето работи при мен...кажи й,че няма смисъл да седи с няква злобна комшийка да клюкарства,че има мн по-интелигентни приятелки и че не трябва да пада на нивото на тази самотна жена,освен ако не иска да стане като нея...успех ..

Ами като майкати не разбира , говори с комшийката кажи и че не ти харесжа да се вре толкоз във семейството ви , питай я няма ли си друга работа освен да обсъжда чуждите проблеми и да злорадства по бащати с цел да раздели ваще , кажи да внимава какво прави ии такива неща ще видиш как ще кротне , а ако каже на майкати кажи казах каквото мисля и всеки е свободен да изразява мнението си когато и където иска аз имам само едни луди къде живеят е една къща до нашия блок ии всеки ден няма значение събота или вторник ще е бащата реже с една проклета резачка започва в 7 сутринта към 1 спира и към 4 пак почва а сина му от 1 до 4 усилва музиката .. и е някав ужас
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Супер фен Аватара на radeberger
    Не съм давал ключ на комшиите .
    Само защото на теб не ти харесва не значи , че е лош човек . И аз много работи не харесвам ама ги преживявам някак .

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от harddd
    ее сега остави ги тея другите откачените...тях ги има във всеки блок...в моя да знаеш колко са има една дето живее само с кучета и със пенсията на майка си...има няква уродка с психични отклонения дето секи ден ме тормози...има един "хип-хопър" дето по цял ден крещи... съседите от горния етаж ги чувам как се е*ат през деня или как се карат към 5-6 сутринта и отправят един към друг цветущи псувни и обиди...по-точно съседката крещи а мъжа само добавя по някоя друга думичка...не знаеш кво е да се събудиш от КОЙ СИ ТИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БОКЛУККККККК и чупене на чинии такаче споко с другите съседи....а колкото до тая дърта чанта...кажи на майка ти поне да спре да й споделя толкова лични неща,защото не ти харесва чужда жена да обсъжда баща ти..заплаши я, че ще му кажеш или нещо от тоя род....и също така почни с една тактика дето работи при мен...кажи й,че няма смисъл да седи с няква злобна комшийка да клюкарства,че има мн по-интелигентни приятелки и че не трябва да пада на нивото на тази самотна жена,освен ако не иска да стане като нея...успех ..

А бе не е точно така...всеки се нуждае от приятел и компанийка.Явно тази странна жена е компанията която майка ти е избрала.Еми човек ще търпиш.На мен ми се налага да търпя приятелката на сестра ми,която ми е много неприятна ама... .Ще трябва да се примириш...майка ти едва ли ще спре да си приказва с нея само защото не ти е приятна

Какво да правиш? Майка ти и баща ти са възрастни хора - щом те са преценили да дадат ключа. А майка ти явно има нужда да сподели с някого.

Вероятно майка ти иска да споделя с някой,но й кажи какво мислиш за комшийката ви. Ще вземе да промие мозъка на майка ти като гледам какви й ги говори. За ключа не мисля ,че има проблем. Само вземи твои лични неща ,които не искаш тя да вижда.

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си