Здравейте!Утре заминаваме за морето,и имаме котка,която си остава в апартамента.От скоро сме в този апартамент,в който живеем сега,а майка ми вече има огроомно доверие на комшийката до нас.Сега е решила да й даде ключа за да се грижи за котката ни .Ако и оставим храна в купичките или торбичката направо(както повечето хора правят) няма да има никакъв проблем,нито ще се налага някой да се грижи за нея.Това са 5 дни,нищо няма да й стане.Онзи ден комшийката замина за Враца и оставила ключа на майка да се грижи за животните й,и майка веднага..комшийката е много точна,много сястна жена..бля бля..Постоянно е в нас,всеки ден!Никога не й отварям,защото ми е противна..има нещо в нея ,което не ми харесва..и в момента пак е в нас,и като влязох,тя стои на дивана с цигара в ръка и ме гледа едно подозрително..странна жена е.Гледа ме някво..странно..все едно знае,че не я харесвам или ,че знам каква е..абе не ми харесва тая жена.Майка ми й споделя всички проблеми и разправии между нея и татко,и оная веднага.."мъжа ти не ми е симпатичен,а ти си много красива" Ох кажете ми какво да правя..вие давали ли сте ключа на комшия?