- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да избера??
Немският език не ми харесва,но е вярно,че ще ти е по-полезен освен ако не отидеш да живееш в Канада или Франция,където франският се говори.
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Не избирай немския, отвратителен е.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
ъм.. френския език е толкова лигав.. тряа си разчекнеш езика, че да говориш правилно.. французите са ми хипер противни по лични причини (+ световното и как се класираха - тия 2те неща само подклаждат омразата ми xD )..Първоначално написано от SummerDream
немския поне като говор е лесен.. а явно не ми се отдава иначе, щото не мога да запомня правилата при образуването на минало време.. повечето ти приятели, които го учат, съжаляват.. а другите?
Руския не искам да го обсъждам, той е гадени звучи лигаво и меко.. бляя
Учи френски..хем ти си го искаш и хем е по-полезен! Гадното е само че има много времена и в едно изречение трябва да скалъпиш поне 2-3 от тях...аз за първа година в 9-ти клас учех немси и ти казвам отвратителен е..граматиката е непоносима,писането също!
You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______
- Eminem ft. Lil' Wayne - No Love ♥
Учи това, което искаш.
Знаеш ли в тези години решенията ни се струват маловажни, защото си мислим, че ще имаме време ако направим грешка да я поправим, но това съвсем не е така. Предцени сама за какво ще ти трябва френския и закакво немския език.
Аз бих те посъветвала да учиш това, което ще ти дава удоволствие и наистина ще го учиш.
П.С - Немският език е страшно гаден![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.