Цитирай Първоначално написано от naikki
Виж, по принцип ако не ти плати, по абсолютно никакъв начин не можеш да докажеш че си работила там и ти дължи въпросната сума. Единственото което ти остава е да се надяваш да си получиш парите. Може пък наистина да се окаже че това са интригантски историй. Въпросната готвачка след като не плаща защо работи там? За слава?
С тия данъчни и тия полиций нищо няма да постигнеш, камо ли за съд, това вече е абсурдно. Само че от сега ти казвам парите които очакваш да получиш след като напуснеш можеш да ги отпишеш от сега.
Значи аз всеки изминал ден се надявам,той да спази уговорката,но уви......ми казват че е мошеник!!Готвачката ми разказа всичко подробно как и бавили парите и напуснала.Намерила си по-доходна работа и шефа почнал да и звъни и я молил да се връща, обещавал и че няма да има такива неща да не плаща на време и другите простотии...бил много настроятелен и тя нали е по-възрастна,хем и е по на близо върнала се......Аз ако бях на нейно място изобщо нямаше да се върна,на всичкото отгоре той си я държи без договор месеци и изобщо няма намерение да и прави!Сега са се договорили всеки ден да и плаща надницата и за това ми казва че пари няма да видя.....Много е тъпо това,защото аз си губя времето и силите за нищо....и накрая няма да ми платят...