- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-странната забележка..?
Ученичката лъжИ в час по музика ( беше написано лъжИ вместо лъже)
![]()
![]()
![]()
веднъж в кабинета по химия намерихме бележника на някво момиче ор 5-6 клас и имаше следната забележка: ''търкаля се по земята''![]()
![]()
There is a princess in every girl
Ученичката се гаври с дневника.![]()
БяхМЕ качили стол върху бюрото на математичката, а върху него - дневника и тъкмо да го снимаме и тя.. влезна в кабинета.![]()
aaaaaaa?Първоначално написано от xxKiFlA
искам да и пиша
може и да съм писала тука, но най-уникалната забележка я писаха на един олифогрен от класа ми, след като нарочно му бяха скрили нещата зад някъф чин, за да губим време по мат, таа забележката еее..(момент да видя имам я документирана) : "номер 3 остранен от час - без тетрадка за часа; липсват му чанта и лични вещи в час"
![]()
I'm yours.
Мисля,че този беше ?Първоначално написано от xxKiFlA
![]()
Отговорих ти де,в този форум беше момичетоПървоначално написано от xxKiFlA
Не помня кога точно беше ама беше одавна,т'ва не ми е първия акаунт имам и стар баннат
![]()
що ти е толкова важно ?
![]()
Kaжи де мое да успея да помогна ?Първоначално написано от xxKiFlA
![]()
А и ми е много любопитно![]()
държи се грубо и невъзпитано с мен,изгоних го,търсих го - не го намерих![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
"Ученичката пише поезия в час по изобразително изкуство", "Ученичката се обяснява в любов върху чина в час по история"Абе... и на даскалите не им е лесно
![]()
''Ученичката псува в час по Технологии''![]()
"Ученикът яде шкембе чорба по време на час,. и не иска да почерпи съучениците си"![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Скрийте се смешници.
Забележка от химичката("любимата" ни госпожа) в дневника - "Класът се държи добре в час".После кви проблеми имахме с класната заради таз овца.Също така в един час по изобразително госпожата искаше да и' носим круши пък на нас само до круши ни беше щот тогава всеки ден правихме директорско контролно.И 25 човека напуснаха часа доброволно и се сдобиха с пълна програма: забележка,отсъствие и двойка (и аз бях от тях
).
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Номер 3 мучи в час!![]()
![]()
![]()
Забележка на един приятел :
"Подстригва с ножица съученичката си в час"![]()
Love is everything!
"Ученикът пее в час по музика"
Тогава бях зарибен по тая ИКЕБАНА![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
"Прави опит да се разхожда в час по физика"
Заплашва съученичка с убийство..
Тва щото на една от бившия ми клас, и казах "е ся та утрепах", след като тя ми изля литър вода на главата в час. Всичко беше с хумор, дори и забележката
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Аз нещо снимах с фотоапарата ми в часа по история и госпожата ми написа забележка - Ученичката играе на GSM в час по история
Цялата група по домашен бит и техника имхме забележка - Ученичката пълни джобовете ми с почва
После пак при същата по дом. бит. - Учениците правят планове срещу мен
<амаа това в дневника![]()
![]()
И при тая по математика - Ученичката скача по чиновете и по катедрата ми
по Биология ми написаха - Ученичката седи на земята в час по биология
Абе то в нашия клас се некфи такива имаме![]()
даже ни преместиха срещу стаята на директора - но няма ефект
![]()
Ученикът с номер 8 мами госпожата по испански в час. - 8 клас
Номерът 2 номер замеря номер 29 с учебници
"Класът не внимава в час, GSM-ите са по важни"![]()
в час по предприемачество
. Иначе аз не получавам забележки
... от тихите води съм
![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥