.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

тавана е долу а пода горе oO

Лято е и свикнах през ноща да съм буден а денем да спя ... и сега ми се иска пак да свикна нощем да спя щото сега нямам кво да правя през ноща и цикля на компа от 10 до ... ето пиша темата в 11 и още не съм си легнал (обяд е ) и ми е доста кофти но просто нощем не мога да спя е така въртя се и пак ставам и правя нещо .... е са след малко ще ми се доспи шото по обърнатия ми график за тялото ми е сега е нощ и като легна ше се събудя вече в 8-9 вечерта и аре пак цяла нощ циклаж ебати филлма ...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Кофти тръпка и аз съм така. Нощно време не мога да спя заради жегата,предполагам и ти заради това.
    Изкарай един ден без да спиш,без да пиеш кафе и т.н.
    Легни си вечерта към десет и не мърдай от леглото,дори да не можеш да заспиш.

Ако не стане до сутринта,повтори другата вечер. В смисъл,няма да оставяш тялото ти да си прави ташак с тебе. Когато ти кажеш,тогава ще спиш.
    Аз така си оправям режима попринцип,но напоследък съвсем бъгна моя
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

e на мене климатика ми двъхва живот ....
    Чудя се неска дали да не се измъча да не спя до вечерта ама ставам яко раздраднителен като ми се спи а са вече ми се спи очите ми са изцъклени като на психично болен движенията ми стават резки и нервни хахаха се едно ....

Град
    във филма ..
    Бях така миналата година... просто издръж до вечерта на кафета/кола и си легни в нормално време 8-9-10ч. Излез и ще се разсъниш...

Who's next!

да бее 10 сън спя са е 4 хахах

Хах, и аз бях така, ама направих една врътка.
    Недей изведнъж, легни си днес в 12 ( примерно), утре в 4, после в 8 и воала!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Споко, пич, и аз съм тей Лягам си към 6-7 сутринта и ставам към 5 часа следобед .. Не, че като съм на училище лягам по-рано, ама ..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си