- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната тема, в която някой моли за помощ.
Вариант 1 : Намери Друга
Вариант 2 : Прави нещо което не е свързано с нея , не ти напомня за нея и се опитай да я забравиш
Вариант 3 : "Да удавим мъката в алкохола"лично аз това бих направил... пия 2 , 3 , 5 , 10 ставаш и продължаваш да търсиш друга ... по хубава
тва си е мелница
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
така е тя не те ли харесва,шанса това да се случи е почти нищожен.Момиче съм и ти го казвам,защото и на мен ми се е случвало да ми кажат че ме харесват,а аз да не изпитвам същото.Тогава ми става кофти,сдухвам се заради момчето и ми се ще да си хареса друга възможно най - скоро за да не го боли,но нищо повече.Просто не очаквай друго.Приеми го,то всичко си минава с времето.всеки е бил нараняван,но после муе минавало.Умрели от любов няма.Ще ти е кофти месец,два,три,година после всичко отминава повярвай миПървоначално написано от Smrazqvashta
![]()
Моята история е същата има само една разлика и тя е че аз съм момиче. Така знам кво е наистина боли страшно много но живота не свършва с тва. Ако просто я харесваш се отдалечи от нея защото не си струва да страдаш заради момиче което просто харесваш ще я забравиш ще е трудно но ще стане. Ако я обичаш се бори за нея не се отказвай! Бъди мил с нея показвай й че наистина я обичаш и т.н. не мога да ти кажа точно какво да правиш ама дано си разбрал. Но ако видиш че след време нищо не се променя просто се откажи. Боли и то страшно много но с времето всичко минава. Айде късмет и дано нещата да се променят!![]()
![]()
![]()
Трудно постижимо е да я спечелиш, бе брато. Извинявай, че ти го казвам, но е така! Веднъж и аз бях в твоята ситуация, горе/долу абсолютно същата. И какво да ти кажа, каквото и да правех - нищо не се получаваше. И то, не защото проблема е бил във мен, а просто защото момичето не изпитва нищо друго, освен приятелски чувства към мен, което ме наведе на мисълта, че трябва да я забравя! Е, трудно беше, ама се справих! Стискам ти палци, но едва ли ще се получи.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Брат и аз имахф период в който реших да преследвам някого.В крайна сметка само притиснах момичето и тя се насилваше да ме хареса и нищо не се получи.Има една мъдрост-Насила хубост не става.Опитай се да се пробваш с другаи не се вглъбявай толкова в едно момиче.
Пич и аз страдам от несподлена любов вече 3 години и нещо...знам какво е ама както казва 1 познат таксиджия "Живота е радост и тъга"![]()
Ами покажи на момичето,че наистина я харесваш,върти се околи нея..нека те опознае добре,помагай и ако има нужда,незнам - просто и покажи,че се интересуваш от нея..Но в никакъв случай не прекалявай,не ставай досаден...Успехх!!
поразузнай какви момчета и харесват и повече не и се натрапвай, не показвай колко ти харесва, а само флирт флирт!
Накарай я тя да те хареса, но в никакъв случай не и се "лепвай" , прави се че сте само приятели, докато не усетиш, че започва да проявява интерес
Имаш два варианта - или седиш до нея като приятел и й помагаш когато има нужда с надеждата, че един ден ще те обикне.. или се отдръпваш от нея оставяйки я да бъде щастлива с някой друг, а през това време търсиш някой, който да иска твоята любов.. нямам други идеинадявам се да се справиш
But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny