.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Вариант 1 : Намери Друга
    Вариант 2 : Прави нещо което не е свързано с нея , не ти напомня за нея и се опитай да я забравиш
    Вариант 3 : "Да удавим мъката в алкохола" лично аз това бих направил... пия 2 , 3 , 5 , 10 ставаш и продължаваш да търсиш друга ... по хубава

Град
    Plovdiv
    тва си е мелница
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Не вярвам щом си влюбен в нея, да не си бил добър, мил, възпитан и да не си се старал да си прекарвате максимално добре и най-важното да си бил себе си. Ако всичко това е изпълнено наистина не знам какво да те посъветвам. В крайна сметка, ако един човек не изпитва онази специфична тръпка към теб, ако ще и звездите да му свалиш не ще постигнеш нищо. И все пак не е глупак този, който прави грешка, а онзи, който я повтаря надявайки се на нов резултат. Нищо лично авторе, но няма смисъл да тъпчеш на едно място и "просиш" обич след, като може да я откриеш и другаде.
    така е тя не те ли харесва,шанса това да се случи е почти нищожен.Момиче съм и ти го казвам,защото и на мен ми се е случвало да ми кажат че ме харесват,а аз да не изпитвам същото.Тогава ми става кофти,сдухвам се заради момчето и ми се ще да си хареса друга възможно най - скоро за да не го боли,но нищо повече.Просто не очаквай друго.Приеми го,то всичко си минава с времето.всеки е бил нараняван,но после муе минавало.Умрели от любов няма.Ще ти е кофти месец,два,три,година после всичко отминава повярвай ми

Моята история е същата има само една разлика и тя е че аз съм момиче. Така знам кво е наистина боли страшно много но живота не свършва с тва. Ако просто я харесваш се отдалечи от нея защото не си струва да страдаш заради момиче което просто харесваш ще я забравиш ще е трудно но ще стане. Ако я обичаш се бори за нея не се отказвай! Бъди мил с нея показвай й че наистина я обичаш и т.н. не мога да ти кажа точно какво да правиш ама дано си разбрал. Но ако видиш че след време нищо не се променя просто се откажи. Боли и то страшно много но с времето всичко минава. Айде късмет и дано нещата да се променят!

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Трудно постижимо е да я спечелиш, бе брато. Извинявай, че ти го казвам, но е така! Веднъж и аз бях в твоята ситуация, горе/долу абсолютно същата. И какво да ти кажа, каквото и да правех - нищо не се получаваше. И то, не защото проблема е бил във мен, а просто защото момичето не изпитва нищо друго, освен приятелски чувства към мен, което ме наведе на мисълта, че трябва да я забравя! Е, трудно беше, ама се справих! Стискам ти палци, но едва ли ще се получи.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Брат и аз имахф период в който реших да преследвам някого.В крайна сметка само притиснах момичето и тя се насилваше да ме хареса и нищо не се получи.Има една мъдрост-Насила хубост не става.Опитай се да се пробваш с другаи не се вглъбявай толкова в едно момиче.

Пич и аз страдам от несподлена любов вече 3 години и нещо...знам какво е ама както казва 1 познат таксиджия "Живота е радост и тъга"

Ами покажи на момичето,че наистина я харесваш,върти се околи нея..нека те опознае добре,помагай и ако има нужда,незнам - просто и покажи,че се интересуваш от нея..Но в никакъв случай не прекалявай,не ставай досаден...Успехх!!

поразузнай какви момчета и харесват и повече не и се натрапвай, не показвай колко ти харесва, а само флирт флирт!
    Накарай я тя да те хареса, но в никакъв случай не и се "лепвай" , прави се че сте само приятели, докато не усетиш, че започва да проявява интерес

Имаш два варианта - или седиш до нея като приятел и й помагаш когато има нужда с надеждата, че един ден ще те обикне.. или се отдръпваш от нея оставяйки я да бъде щастлива с някой друг, а през това време търсиш някой, който да иска твоята любов.. нямам други идеи надявам се да се справиш
    But this is now How can I change tomorrow if I can't change today This is now If I control myself I control my destiny

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си