- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момчетата ...
Да носа - мъжки боксерки.
Да носи ТЯ - женски боксерки.
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
Нося само боксерки, а за нея предпочитам и тя да е с боксерки, но няма да я върна ако ще и без тях да е
Мисля, че има подобни теми. И все пак - предпочитам да нося боксерки, а за мацката - боксерки или прашки.
Женско съм, но съм забелязала, че момчетата дават червен картон на прашките![]()
Просто 99% от мацките ги носят и понякога ни писва от тях. Да не говорим, че повечето момичета си купуват евтинджоси, които са грозни и некачествени.Първоначално написано от PinkPan7her
Аз - без бельо.
Тя - без бельо.![]()
![]()
![]()
Женски боксерки![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Предпочитам да носа боксерки, в повечето случай чисто бели или чисто черни, зависи от облеклото, а момичето само само бабешки парцали да не носи, за другото нямам претенции![]()
в повечето време боксерки щото ми е много по-удобно а с приятеля ми с прашки щото е луд по тях !
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от BiGBaDWolF
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Първоначално написано от g1balko
Ти не беше ли тоя тип на 20 дето още е детствен? От къде знаеш че ти харесва тя да носи женски боксери? (;
Can It All Be So Simple ?
дамски боксерки - направо ме качват на МелмакПървоначално написано от Dr3amy
![]()
Freeballin'![]()
Иначе сериозно: Боксерки...прашките с риск да не обидя някоя(й) ми се струват за "по-разкрепостени хора"![]()
Първоначално написано от xinfamous
>>DjBelev<<
Аз - боксерки
Тя - женски б. или прашки .. все 1
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.
На мен боксерките са ми наи удобни
За нея прашки или женски боксерки
съжалявам за неграмотното писане :Д