Виж. Трябва правилно хранене - това не значи да не ядеш и да се ограничаваш - значи да не ядеш някои неща. За начало спри газираните напитки, хляба и мазните "вкусотии" (дюнери, джобове, бургери и всичко, що се продава и нарича фаст фууд). Освен това трябва тичкане, батка. Като казвам тичане, поне по 10 километра на ден. Освен това се прави 2 часа след ставане. Задължително трябва да си закусил около час по-рано. Може и да караш колело, ама трябва към 30-40 километра поне, по-добре е тичане. Пускаш музика и става по-лесно. Трябва да знаеш, че най-важното е да израснеш и да направиш мускулна маса. Ще се стопят мазнините, но трябва постоянство и силна воля. Не трябва да има пролет, лято, есен и зима - ЦЕЛОГОДИШНО. За месец-два не става. Само за справка - имам същия ръст като твоя и тежа 60 килограма (задържах се там, варирах 58-60). Мисля, че съм горе-долу добре, а иначе нормата е ръст-110, за да получиш килограмите. Тоест, 65 са ти добре. Десет килограма за 5 месеца ми се виждат добре - всеки месец по 2, но запазваш.