- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сигурно поредния проблем
Здравейте ето и мойта история - преди 3 месеца се запознах с едно момиче но един месец беше само на здравей - здрасти . Тогава една обща добра приятелка имаше рожден ден и от тогава почнах да я харесвам. Два дни по късно тръгнахме всичко беше супер яко ама някаде 2-3 ден почнах да се влюбвам в нея и докато си мислех че ще сме заедно страшно много време защото и на двамата ни беше супер а аз бях влюбен в нея и тя беше всичко за мен .Но един ден когато вече ходехме от седмица и нещо тя ми излезе с номера,че цитирам "рано и късно ще се нараним така че по добре сега много добре знаеш че няма да останем заедно вечно пак и аз незнам какво искам" та в този момент реших да се направя на добър пък и нали я обичам и казах че щом на нея и е добре сама значи и на мене ще е добре но сега мисля че това ми е най-голямата грешка. Скъсахме и ето ме сега почти 2 месеца по късно-незнам какво да правя още я обичам но тя сигурно ме е забравила отдавна.Мноо го обичам това момиче защото направих страшно много промени заради нея . Някой ако може да ме посъветва какво да направя ще съм му много благодарен
Тя те е скъсала. Отговорът ти няма толкова голямо значение. Да не мислиш, че ако й беше казал "Не ти позволявам да скъсаш с мен.", нещо щеше да се промени?
Казала ти, е че не знае какво иска, така, че не се вайкай, а си опичай умът.
абе тя може да ме е скасала ама нали знаеш като обичаш някоя страшно много и ти е трудно да я забравиш
Мдааа отговорът ти няма значение,напротив постъпил си добре и си излязал с достойнство и ако тя те помни (не може да не те) ще те запомни с "добро".
Щом си направил толкова промени за нея (надявам се към добро),това не означава че не е незаменима.Друго момиче ще ти оцени харектера повече или достатъчно,че да останете заедно!
....успех!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
абе тя може да ме е скасала ама нали знаеш като обичаш някоя страшно много и ти е трудно да я забравиш
^ напротив можеш!КАК? - С воля и решителност да го направиш!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Тя сама си го е казала - не знае какво иска. Преодолей го, намери си нова приятелка. Успех!![]()
хора мерси много за съветите ако може и още проблема е че още я обичам даже всеки ден ми липсва все повече и повече а не искам да я забравя и всики моменти колкото и да са малко те когато сме били заедно кат се пее в една песен прегърнати или просто да мълчим
Ако излизаш по често с приятели ГАРАНЦИЯ че голямата ти обич ще отлети за 2-3 дена.. късмет!Първоначално написано от ExPlosLoIvE
Звън Звън снощи обадили сеъм разбира се
Това изречение понамирисва... Направил си промени и подсъзнателно искаш тя да ги оцени - да се върне, за да ги оцени. Не я обичаш заради това, а по някаква страшно тъпа причина, а тя ти излиза с много популярни напоследък номерца - рано или късно ще се нараним, затова дай да скъсаме... Ами, рано или късно ще огладнееш, затова дай въобще да не ядеш! Тъпо, тъпо, тъпо.Първоначално написано от ExPlosLoIvE
И да, знаем какво е да не можеш да забравиш някого. Но малко време + разсейване + приятели ВИНАГИ е печеливша комбинация.![]()
Инчееее, меко си му го казала... меко...
Авторе - усещаш ли как си по голямо мекотело и от октопода Паул? Вързал си се на фльонга заради фльорцата и сега ревеш като тя не те брои за колец за домати даже... Ми тъй де.. да те е молила че да е ДЛЪЖНА?
Като правиш нещо.. има два варианта.. или го правиш за себе си.. за да няма безгръбначни истории, или уведомяваш другия какво си направил и какво искаш в замяна,.. за да няма недоразбрани истории.
А и колко по индиректно трябва да ти намeкне девойката, без да бъде груба, че ти си по течен и от топла бира... за какво си и на нея? Да си разнообразява слетобедите?
И трето.. супер жeнствено се държиш... нормаlно е да не те иска.. тя пyтка вече си имаОще една за какво и е?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тя те е скъсала, напраила те е на боклук, ти продължаваш да твърдиш, че я обичаш, при положение, че си излизал с нея 1 седмица![]()
Абе, че авторът е за сръбска музика и бой, верно е така. Обаче и фльорцата не изглежда да е от някой манастир. Общо взето тя е кифла, а ти си чехълче. Постарай се да се развиваш, и да бъдеш малко повече егоист. Не се жертвай от тук наттатък за никого. Романтичните истории може да разплакват, особено ако предишният ти ден е преминал в заваряване, обаче в практиката не помагат.
По-добре забрави за нея.Намери си по-добра,която да те цени повече и няма да сгрешиш.
за уточнение на тези които ме бъзикат нито една сълза не сам пролял за нея първо и второ абсолютно всеки ден съм с приятели и си праим супер купони проблема е че ми пука страшно много за нея и незнам дори дали има смисъл да я забравям
малее, нито една сълза не пролял, тва да не ти е кръв, кво си ги пестиш, то не е срамно...Първоначално написано от ExPlosLoIvE
![]()