Taylor Lautner, Twilight?
Повече от фен
може ли снимка на плакатите на Алис( Twilight ) ?
dai skype molq te i ako moje da vidq plakatite an justin bieber ot koi grad si ? pi6i mi molq
Супер фен
ХОРА ама вие не четете ли>
От Пловдив съм пише го още в първият пост.
И ако не сте разбрали пак ще повторя плакати на АВРИЛ,ПАРАМОР,ЗДРАЧ не продавам.
moje li da dade6 tvoi skype i az sum ot pld iskam da vidq plakatite na justin bieber ao moje da dade6 skype i tam da si pi6em zada mi prati6 snimki naplakati koito sikam molq
Имаш ли плакати на Michael Jackson?
nqkakvi plakati na Justin Bieber?!
Супер фен
На Джъстин нямам плакати.
На Майкъл имам.
имаш ли на Bullet for my Valentine плакати?
Нещо на Green Day ?
Имаш ли плакати на азиатски групи? (японски/корейски) ?? Изобщо нещо азиатско?
спешно!!!!
тарся плакати на дневниците на вампира купувам и разменям ! скаип an_savova
искамм да попитам :д
Амии аз бих искала скайпа ти , защото си харесах очилата ...ии искам няколко броя от списанията )
TЪРСЯ!!
Здрасти .. значи .. аз тарся плакати , картички ........ и ааааабсолютно всичко свързано с "Дневниците на Вампира" , One Directon , Селена Гомез , "Малки сладки лъжкини" . Но .. ще те помоля да ми дадеш скайпа си там да се разберем , защото там ми е по-удобно !! Можеш да ме намериш на kaaritо033
Имаш ли плакати на three days grace, papa roach, hollywood undead, supernatural или от някое аниме?
ima6 li kakwoto i da e na green day skype:izitto19 za da se razberem
Мега фен
и аз си търся нещо на зелен ден
на Black Veil Brides нещо ?
Продавам плакати в отлино качество(не са ползвани) на:
Miley Cyrus,Dr.Dre,Katy Perry,Миро,Nina Dobrev-3 вида,Jennifer Lopez,Monte Carlo,Chace Crawford,Lupe Fiasco,Glee-2 вида,Cobrastarship,Joe Jonas-2 вида,Mila Kunis,Big Time Rush-3 вида,Victorious,Jared Leto,Lady Gaga,Dulce Maria-2 плаката,Nicole Scherzinger,Lindsay Lohan,Shake it up-2 плаката,David Boreanas,Selena gomez-2 плаката,Ramms+ein,Jared Padaiecks and Jensen Ackies,Blake Lively,Demi Lovato,Eminem,Rihanna-3 плаката,2pac,Физика или химия,Тримата Мускетари,The Vampire Diaries,Blinik-182,Victoria Justice-3 плаката,Evantescence,Jessie J,Enrique Iglesias,Stay Hungry.Stay Foolish,Богомил,Александра,Voice Of Boys,Jeason,Justin Bieber-2 плаката,Justin Timberlake and Mila Kunis,Рафи,Miranda Cosgrove,Charlie Sheen,LMFAO,Debby Ryan,Conor Maynard,One Direction,Wiz Khalifa,Super Junion,Carly Rae Jepsen,Mario Casas,Vin Diesel,Lea Michele,The Hunger Games,Ian Somerhalder,Candice Accala,Lucy Hale,Josh Hutcherson,Girls Generation,Bruno Mars,Avril Lavigne-2 плаката,Leighton meesten,Sharpays Fabulous Adventure,Natalia Kills,Vanessa Hudgens,Harry Poter,Jonas Brothers.
Повечето са по 0,50лв.,а тези които са по-голям формат са по 1,00лв.
Трябва ми голям плакат.
бачкаш ли още?
е-майл bgtanko@gmail.com
zdraveite..tarsia plakati svarzani s seriala doktor kuin lechitelkata..kakto i na jein symor i joe lando... pishete mi na uptonparc@abv.bg shte gi zaplatq
Правила за публикуване
Вие не можете да публикувате теми
Вие не можете да отговаряте в теми
Вие не можете да прикачвате файлове
Вие не можете да редактирате мненията си
Правила