.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Въпрос към момичетата

Четох в един сайт че момичетата харесвали вкуса на спермата ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Зависи от момичето.. някои много им харесва, а на други не..

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не съм момиче, но ще ти отговоря. Явно не си чел всичко защото вкуса се променя и донякъде зависи от храната. Я питай някоя гълтаща дали и харесва вкуса след като си се насмукал с бира?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не съм момиче, но ще ти отговоря. Явно не си чел всичко защото вкуса се променя и донякъде зависи от храната. Я питай някоя гълтаща дали и харесва вкуса след като си се насмукал с бира?
    +1 Вкусът наистина се променя..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не всяка харесва вкуса ....

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Бих казал, че дори повечето НЕ харесват вкуса на спермата. Чел съм, че е по-неприятен, когато се консумира лук/чесън или си пушач. Плодовете пък (особено ананаса) правели вкуса й по-приятен.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Бих казал, че дори повечето НЕ харесват вкуса на спермата. Чел съм, че е по-неприятен, когато се консумира лук/чесън или си пушач. Плодовете пък (особено ананаса) правели вкуса й по-приятен.
    Всеки го е чел това (надявам се ).Но дали на практика е така..?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

anonymous708973
    Guest
    Ананасът, ягодите и динята правят вкуса й по-добър. Кафето, алкохолът, цигарите го влошават.
    Моят постоянно си пие доста силно кафе, така че вкусът не се променя и не мога да преценя, свикнала съм.

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от VIPShEfErVIP
    не е чак толкова гадно
    sleda ot lubovta

Майй не си че чел достатъчно , не би трябвало точно аз да ти го казвам след като съм на тези години ,, обаче при всеки човек е различно ,, не може да гадаеме на тфойта дали ш и хареса ,, пробвай си я и ще разбереш

В един сайт прочетох, че всички хора на Земята обичат ябълки. ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ?

Цитирай Първоначално написано от ThroughStruggle
    В един сайт прочетох, че всички хора на Земята обичат ябълки. ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ?
    браавоо точно казаноо

Ъъъ ... Не мисля
    All my life ... and the hereafter ...

зависи какво е яло мом4ето ... понякога е сладка, може да е горчива... солена... кислеява... сладка ... Но не бих казала 4е моми4етата чак ХАРЕСВАТ хД :P
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На мен до сега не ми е харесвал вкуса.

Лелее .. иизобщо не мога да ти помогна Все пак питай тази с която го правиш

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от VIPShEfErVIP
    Аз пък четох, че е най-добре да пробваш първо ти. Влизаш в банята, вадиш една шепа вкусотийка и започваш папкането с лъжичка, след това викаш и нещото, дет ще яде и споделяте удоволствието.

ми нито е зле нито добре,зависи....

Не зависи от момичето, а от спермата. От момичето зависи единствено, ако си е втълпила в сладкото мозъче, че в устата й се озовават вещества със съмнителен произход.

Завусу от момичето.. Всяко момиче има различен вкус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си