- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Четох в един сайт че момичетата харесвали вкуса на спермата ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ
Не съм момиче, но ще ти отговоря. Явно не си чел всичко защото вкуса се променя и донякъде зависи от храната. Я питай някоя гълтаща дали и харесва вкуса след като си се насмукал с бира?
+1 Вкусът наистина се променя..Първоначално написано от dimitar_ak
Не всяка харесва вкуса ....![]()
I'm inlove with a criminal...
Бих казал, че дори повечето НЕ харесват вкуса на спермата. Чел съм, че е по-неприятен, когато се консумира лук/чесън или си пушач. Плодовете пък (особено ананаса) правели вкуса й по-приятен.
Всеки го е чел това (надявам сеПървоначално написано от DarkTemplar
).Но дали на практика е така..?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ананасът, ягодите и динята правят вкуса й по-добър. Кафето, алкохолът, цигарите го влошават.
Моят постоянно си пие доста силно кафе, така че вкусът не се променя и не мога да преценя, свикнала съм.
не е чак толкова гадноПървоначално написано от VIPShEfErVIP
![]()
sleda ot lubovta
Майй не си че чел достатъчно , не би трябвало точно аз да ти го казвам след като съм на тези години ,, обаче при всеки човек е различно ,, не може да гадаеме на тфойта дали ш и хареса ,, пробвай си я и ще разбереш![]()
![]()
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
В един сайт прочетох, че всички хора на Земята обичат ябълки. ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ?
браавооПървоначално написано от ThroughStruggle
точно казаноо
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
Ъъъ ... Не мисля![]()
All my life ... and the hereafter ...
зависи какво е яло мом4ето ... понякога е сладка, може да е горчива... солена... кислеява... сладка ... Но не бих казала 4е моми4етата чак ХАРЕСВАТ хД :P![]()
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
На мен до сега не ми е харесвал вкуса.
Лелее .. иизобщо не мога да ти помогнаВсе пак питай тази с която го правиш
![]()
Аз пък четох, че е най-добре да пробваш първо ти. Влизаш в банята, вадиш една шепа вкусотийка и започваш папкането с лъжичка, след това викаш и нещото, дет ще яде и споделяте удоволствието.Първоначално написано от VIPShEfErVIP
![]()
ми нито е зле нито добре,зависи....
Не зависи от момичето, а от спермата. От момичето зависи единствено, ако си е втълпила в сладкото мозъче, че в устата й се озовават вещества със съмнителен произход.
Завусу от момичето.. Всяко момиче има различен вкус![]()