- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Китайски език...
Здравейте !!!
От началото на новата учебна година ще уча китайски език /за пръв път/ и искам да ми помогнете,като дадете мнение и тем подобни..
Та първоначално - труден ли е езика ?
Ако може да ми дадете/кажете и китайската азбука - ще бъде супер..
Като цяло дайте някаква информация за езика..
Благодаря предварително !!!
гугъл!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Незнам..но съм чувала че е труден език..особенно граматиката му..но с желание и труд всичко се постига..Успех..! Ако искаш прoчети тук..може да разбереш нещо интересно:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...54b5615745c414![]()
НЕ..Аз съм от Русе.. СОУ "Васил Левски" град Русе..Първоначално написано от LeDa
![]()
Споко бе ... едва ли ще ви гърчат с този китайски, и то пък точно в тва СОУспоко горе главата 3 винаги ще имаш ;]]]
Не бъди толкова сигурен/на..18 часа на седмица ще имам КЕПървоначално написано от male91
ебааааси СОУ-тата дето имате![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
китайците нямат азбука..![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Няма нищо общо.Първоначално написано от Elenichkaa
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Имам татуировка с китайски символи и вече 3 години не зная какво значи ..ТРУДЕН Е! И БЕЗМИСЛЕН !
![]()
Кой китайски? Във всяка провинция се говори различен китайски? 2-та главни са Mandarin и Cantonese(Главно Хонг-Конг).
ПС: Нещо за спомен: Ни шай хай бъ
ММм няма ли нещо в гугъл ддз![]()
П.С и аз мислех да уча в 18 ама се отказах![]()
Ем... как да ти кажа... 北方話/北方话 ! Разбра ли нещо?Първоначално написано от SunnyGiirl
![]()
Откъде ги намираш тея квадратчета беПървоначално написано от tarlyo
Сега като се загледам сякаш вътре има някакви цифри
![]()
И сериозно - В СОУ се учи китайскиЛелей за пръв път го чувам това.Ми арабски къде преподават?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
В Арабия.Първоначално написано от December
![]()
В това СОУ,в което ще уча китайския е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН..И ще ви помоля да не спамите...Ако искате вярвайте,това мене въобще не ме интересува..Ще ви помоля да пишете по тематаПървоначално написано от December
![]()
коничуаПървоначално написано от SunnyGiirl
Ни хао![]()
![]()
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
аз щях японски да уча, ама се отказахуспех..
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и с какво ще ти е полезен тоя китайски?да не ходиш в Китай случайно?
Не е ли по-добре да заложиш на по-разпространените езици,които ще ти сваршат работа,където и да се намираш по света???
Но все пак ти си решаваш!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!