Здравейте,не знам защо пиша тук и с какво можете да ми помогнете,но се надявам да ми дадете съвет.Моято мечта е да стана лекар.Уча биология.Но не искам да си прекъсвам образованието.Не се знае дали ще ме приемат.Но ако ме приемат,ще дам всичките си сили да завърша,защото това ми е мечтата и съм готова на всичко за нея.А магистър няма как да запиша само,при положение че не съм учила бакалавър в медецински.В пловдив медеценския университет е много скъп.Знам че за всичко се плаща,даже и за заверка.Не знам какво да правя.Само това ми е в главата.А финаннсовото ни положение е много зле.Дайте надежда моля ви
А нямаш ли възможност да учиш в друг град ? Бях ти прочела и предишната тема - и ти имаш вина..Хем искаш да станеш лекар,хем пък тогава не си била амбицирана и следователно не си учила много..И това ти е грешката..Не знам какво да ти кажа..
Успех..Дано постигнеш мечтата си (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма невъзможни неща.
Това е твоята мечта , стига да я желаеш и да полагаш усилия - тя ще се осъществи. (:
Нямаш пари - намери си работа. Малко или много ще припечелиш.
Учи , учи и пак - учи! За тази професия трябва да се учи много. ((: Вярвай , че ще успееш.
Мисли позитивно.
Ще видиш , че ако полагаш необходимите усилия и мислиш позитивно, мечтата ти ще стане реалност.
Ти искаш това , никой не може да те спре , никакъв фактор , нищо. Вярвай в себе си. (:
Успех!![]()
Смятам, че ако имаш достатъчно силно желание, ако си достатъчно амбицирана ще успееш. Мисли позитивно и вярвай в себе си. Има и други медицински университети освен този в Пловдив. Относно финансовите ти затруднения - можеш да започнеш работа и/или да кандидатстваш за стипендия. Дано осъществиш мечтата си. Успех!![]()