- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не знам вече какво да правя ...
Накратко ..
С най-добрата ми приятелка се познаваме от близо 4 години.За тези 4 години и аз,и тя се променихме ужасно много.
От близо 1 месец постоянно ми мрънка как съм се държала,как й говора и т.н. Ще дам пример ако трябва как и говоря:
Тя: В 8 часа пред нас.
Аз: Става ли към 6?
Тя: Не искам към 6.
Аз: Ем добре явно не е каквото искам (и се смея.) (казай й го на шега)
Тя: Оф аре казвай в колко искаш?
Аз: Просто се шегувах
Тя: ХАХ ;]
Хубаво обещах й да се промена. И к`во ? Аз се променям ,а тя само се възползва от добротата ми и си играе с мене. Пример:
Аз: Елате вие пред нас. Аз няма да мога да дойда.
Тя: Хах. Винаги се променя всичко в последния момент.
Аз: Казах ти каква е причината да не мога да дойда.
Тя: Не обичам така всичко да се променя.
Аз: Става въпрос за здравето ми ... Аз винаги бих направила жертва за приятелите си. Няма значение дали обичам или не обичам.
Тя: Хах ае само да не ми правиш намеци.
По-предния ден бях на море и си писахме по скайпа и си поговорих с нея за държанието и и тя: ХАХ ще се променя ,когато и ти се променишш беОбясних й ,че не мога да издържа вече така. Всееки ден се тормоза.Казах й ,че тя като се държи по този начин и ме кара и аз да се държа така с нея. Отговорът й беше : Разбира се. И айй ся излез от скайпа,защото не ти изнасяяяяяя ;]]
![]()
Не разбирам какво иска от мен. Винаги права всичко за нея. Когато се караме гледам да отместа темата,но тя не обръща внимание и я започва отново. После казва,че все я изкарвам виновна. Казва ми,че постоянно й се дърпам. Добре де вижте как ми говори и после аз съм се дърпала.
Всеки ден ми казва,че ще спре да се държи така,но продължава.
Казах й ,че нейното държание ми влиае да психиката. Отговорът ест беше: mi i na men ne mi iznasq be ne si edinstwena are razberi go nakraq
Аз ли съм виновна ? Аз ли греша някъде ? Не знам,не знам вече какво да права. Не издържам.
Моля ви за някакви съвети..
ПП: Тези,които мислят да ме нападат или да пишат коментари от сорта на : Бебешки работи просто да не пишат.
ПП2: Ако има значение аз съм на 15 ,а тя е на 13.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.