- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не знам вече какво да правя ...
Пак ще ти кажа, според мен това не е приятелство. Да се карате всеки ден, извинявай, ама ако се карате всеки ден, ти трябва да имаш е*аси издържливата психика!Всеки ден да си тровиш нервите, само защото тя се прави на интересна и търси само с нещо да те нападне. Не знам как да ти го кажа, защото явно теб ти е много гадно и държиш на нея, но не трябва да продължава така. Сама си имала желанието да й кажеш, да се държи по зряло. Ти си свестен човек, на 15 години си, вижда се че си добра приятелка и винаги правиш компромиси.. но не може така. Да ти отвръща на доброто с нападки и скандали. Говори сериозно с нея, но преди това се замисли, дали ще издържиш това всеки божи ден занапред. Дали ще търпиш всичките тея скандали и ще страдаш заради нея. Ако си готова да дадеш последен компромис - да търпиш всичко това, ще докажеш, че си наистина прекрасна приятелка. Онази е късметлийка, но не може да си отвори очите. Винаги ли се е държала така? Така и така се карате всеки ден, направи един сериозен разговор.. Така мисля аз..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.