Пак ще ти кажа, според мен това не е приятелство. Да се карате всеки ден, извинявай, ама ако се карате всеки ден, ти трябва да имаш е*аси издържливата психика! Всеки ден да си тровиш нервите, само защото тя се прави на интересна и търси само с нещо да те нападне. Не знам как да ти го кажа, защото явно теб ти е много гадно и държиш на нея, но не трябва да продължава така. Сама си имала желанието да й кажеш, да се държи по зряло. Ти си свестен човек, на 15 години си, вижда се че си добра приятелка и винаги правиш компромиси.. но не може така. Да ти отвръща на доброто с нападки и скандали. Говори сериозно с нея, но преди това се замисли, дали ще издържиш това всеки божи ден занапред. Дали ще търпиш всичките тея скандали и ще страдаш заради нея. Ако си готова да дадеш последен компромис - да търпиш всичко това, ще докажеш, че си наистина прекрасна приятелка. Онази е късметлийка, но не може да си отвори очите. Винаги ли се е държала така? Така и така се карате всеки ден, направи един сериозен разговор.. Така мисля аз..