Неразбирам, защо повечето правите някфи подобни теми където пишете за това как не се разбирате с приятелка/ел и искате помощ.Ааа и нз за вас, но аз мноо мразя някой да ми казва как да се справям с проблемите си колкото и големи да са.Но както и да е .. !!
Колкото до това с твоята приятелки. Ми първото което е и аз съм на мнение, че годините не са от такова значение, но понякога пък и тфа е проблема двама човека да не се разбират, тъй къто понеже имат разлика в годините, имат и различно мислене и различни интереси. Ти каза че си на 15 а тя на 13. Ми просто е, след къто ти си по-голямата не е нужно винаги едва ли не да правиш т'фа което иска тя или да се засягаш толкова мн от т'фа, че ти е казала там някоя др простотия.
Давам ти за пример това което беше написала по горе ..
Аз: Елате вие пред нас. Аз няма да мога да дойда.
Тя: Хах. Винаги се променя всичко в последния момент.
Аз: Казах ти каква е причината да не мога да дойда.
Тя: Не обичам така всичко да се променя.
Аз: Става въпрос за здравето ми ... Аз винаги бих направила жертва за приятелите си. Няма значение дали обичам или не обичам.
Тя: Хах ае само да не ми правиш намеци
Първо виж колко мило де държиш ти с нея и как тя ти говори. В тая ситуация трябваше да и кажеш просто, че ако не иска да направи това за което си я помолила, ми да не го прави след къто толкова ще ти мрънка за една тъпа услуга.Другото което е няма да е зле понякога и ти да се оказваш по-грубата, все пак си и на 15 аа ии аз немога да си предцтавя някоя по-малко от мен да ми мрънка и да прави проблеми за такива глупости и елементрани неща, независимо дали ми е фр или не !! ;]] С една дума ти казвам да се държиш така както тя се държи с теб.Ако тя се даржи мило и ти ще си добра с нея ако тя ти вика насреща за глупости или ще и се развикаш и ти и ще и кажеш да си пооправи малко отношението към теб, или напраоо си тръгваш и чакаш да видиш кога ще се сети, че не е нужно за всичко да прави такива проблеми, като някое 6-годишно дете !! И няя да е зле да си ппоговориш с нея малкоо по нормално без да си виакте една на друга и да решите заедно дали искате да сте наистина приятелки или не !!
Ааа,..ако продължава тка де се държите една с друг.. мии явно просто не ти е толкова добра приятелка за колкото я мислиш !!