Мии... то тфа е нормално да си помисли малко или много, че се наговоряте протиф нея или нещо такова. Ноо тфа е мн изтъркана тема.Другото което е може би трябва да споделяш малко повече с нея, смисал виж как веднага се е засегнала след къто е видяла, че говорите нещо с другата ти приятелка !! Ии тфа донякаде е хубаво, защото показва че малко или мн тя държи на теб, щом се е раздразнил от това !!
А по темата с тфа, че, винаги ти казва:
Виж бее виж как се държиш с мен. Е за т`ва няма да се променяя.. ясно ли ти е. Ай ;]
Според мен трябва да и кажеш, че не само ти трябва да се промениш а и тя.Защото тя иска да сте добри фр и нали да не се карате и да и обращаш внимани, но не полага никакви усилия за това!! И наистина може би тряя малко повече да споделяш с нея. Смисъл кажи и че държиш на нея и неискаш да се карате постоянно, но това няма как да стене ако и тя не полага никакви усилия по въпроса и си знае само своето !! Или... тфа коеtо ми хрумна туку що .. и аз нз от къде.. тка де не мислиш ли, че няма да е зле да и покажеш тая тема и тя сама да прочете всичко.Тогава може би сама ще разбере къде ви е грешката и на двете, че да не сте същите приятелки както преди.Предлагам ти тфа последното, защото няма смисъл да ти даваме съвети само на теб, тъй къто и двете сте отговорни малко или мн за тфа, че се карате за глупости и така нататък !! .. Наитина и покажи темата и всички коментари на другите. И когато тя ги прочете ще разбере, че наистна не е права за някои неща, а и ще може да види държанието си отстрани и как изглежда в очите на другите !! ;]] Защото