.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен Аватара на FreakBitch

със/без презерватив, разлики

И тъй, поразрових се, но не намерих подобна тема, с която в подробности да се обясни разликата м/у секса със и без презерватив. Разбира се, предпазването, но нещото, което ме интересува е усещането. И за двамата партьори ли удоволствието е по-голямо, или само мъжката част се чувства по-комфортно, когато не се използва кондом?

пп: не съм тръгнала да го правя без предпазни мерки^^ просто спор

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Предпочитам секса без кондом, защото усещането е много по-приятно. Колкото и да е тънък, презервативът си е презерватив. Повечето от партньорките ми също са ми споделяли, че изпитват по-голямо удоволствие, когато го правим без. Единствения лек минус е, че без кондом свършвам по-бързо, отколкото със. Дано съм бил полезен.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Предпочитам секса без кондом, защото усещането е много по-приятно. Колкото и да е тънък, презервативът си е презерватив.
    +1 \/ Приятелят ми също е на ясно, че без презерватив ми е по приятно (както и на него.. не мисля, че имаше смисъл да отбелязвам и за него, защото е ясно ама знам ли ) Та Така необичам усещането на гумА .. затова го използваме само накрая

Стига човек да си има постоянен партньор и да се внимава, сексът без презерватив е за предпочитане. Лично мнение.

anonymous708973
    Guest
    Колкото и да внимаваш, стават бели. Когато си на 20+, едва ли би имало проблем да се справиш с едно бебе, но иначе..

Има и други начини за контрацепция, но ще почнем прекалено дълъг и ненужен спор.

Правих го 4-5 месеца без презерватив. Сега едва свикваме със ... друго си е на голо :P Толкова невъзбуждащо ми действа като излезе и го хващам за да го вкарам, и да хвана все едно торбичка. Или свирките по време на секса просто не се осъществяват заради презерватива. Плюс това трябва често да се проверява дали е скъсан. Мисля си, че никога няма да мога да свикна с презерватив ... но предпазването е преди всичко

С него (презерватива) добре ама без него още по-добре.

Град
    Pleven
    Какво да ти кажа ... без презерватив го правя ... рядко слагам накрая когато искам да свърша в нея (тоест в презерватва,който е в нея) ...с презерватив свършвам бавно и някак не съм в максимална ерекция докато без презерватив просто "къртим мифки"

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Повече ми харесва без,и то по-скоро на психично равнище,отколкото за нещо друго.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен Аватара на LDto
    без си е яко ... със някак пресъхвам ....

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Винаги го правя с приятелката без,защото не винаги имам възможност да нося в себе си,има си други начини за предпазване,с презерватива рядко получавам хубава ерекция,и по принцип си свършвам бавно,а с презерватив ми е почти невъзможно.

Повече от фен Аватара на razores
    Без презерватив е много по яко Но ако не можеш да се контролираш си носи

По-приятно е и за двамата участници, но ...

Град
    in my world!
    Ами много по хубаво е без и за момичето и момчето.Обаче незнам аз ли съм карък нали презерватива е предпазно средство всичко уж трябва да е окей обаче случвали са ми се 3 гафа и 3-та заради презервативи,да кажеш че момчето е неопитно не е какъв е тоя моя късмет незнам.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ами при мъжа не знам как е, но за мен в случая няма разлика

Понякога нещата наистина са въпрос на късмет. А при по-страстен секс, самоконтрола е доста труден.

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Абе да ви кажа без си е супер,но си е доста "нездравословно",тоест и бременност може да се получи и някоя болест.Ама да ви кажа аз съм имала гаф затова и не разчитам толкоз на презерватива и си имам едно на ум.Веднъж така с моя правим секс и аз много споко го давам,че сме защитени и в един момент ,той направо си ме напомпи...И ужасссс,веднага Ескапела и после яко шубето ме тресе,колко пари отидоха за тестове.Така ,че със или без винаги едно на ум!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Със-Няма бебе баща и не те убива Happy End.
    Без-Има бебе баща и те убива клонира убива след това те клонира пак и те оставя да се скриеш в мазето си от страх и да умреш на тъмно ... Sad End ...

Град
    plovdiv
    Естествено че без носи по голямо удоволствие и на двете страни .. :P Както казва една моя позната.. пробваи да се целуваш през найлон
    Just becouse you said sorry, doesn't mean it never happened

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Re: със/без презерватив, разлики

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    И тъй, поразрових се, но не намерих подобна тема, с която в подробности да се обясни разликата м/у секса със и без презерватив. Разбира се, предпазването, но нещото, което ме интересува е усещането. И за двамата партьори ли удоволствието е по-голямо, или само мъжката част се чувства по-комфортно, когато не се използва кондом?

Определено сесксът без презерватив е много по-хубав. Но и рисковете са много по-големи. И да, и на двамата ни харесма много повече без. Вече от много време не сме го правили с презерватив..
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    haskovo

Re: със/без презерватив, разлики

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch

според мен със се прави от хора без много опит и от гаджета който са от скоро заедно а без се прави от по улегнала двоика която си вярва и момчето може да се контролира за да не стане някоя беля.най-добре ако сте нови използвайте си го

Ммм незнам .. правила съм го и без обаче много кратко време тъй като ме е страх.. да не стане някои гав.. Но като цяло лично аз не виждам кой знай каква разлика...

бе явно сте някви тънкопишковци щом все празно ви се струва като сте без презервативи...
    народа го е казал:
    "да чукаш с презерватив, все едно да помирисваш роза с противогаз"
    давайте директно защото е върхът, но все пак пазете момичетата че да не гледате бебета

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Предпочитам секса без кондом, защото усещането е много по-приятно. Колкото и да е тънък, презервативът си е презерватив. Повечето от партньорките ми също са ми споделяли, че изпитват по-голямо удоволствие, когато го правим без. Единствения лек минус е, че без кондом свършвам по-бързо, отколкото със. Дано съм бил полезен.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си