.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Имам нужда от съвет

Така първо искам да кажа,че имам приятел от 2 месеца и ако трябва да бъда честна ,досега това е най-дългата ми връзка ( на 15 съм).От малко време насам започнах да забелязвам,че се е очуждил малко от мене.Наскоро беше с неговите приятели , които отдавна не бе виждал и мисля ,че покрай тях напълно забрави за мен.Когато се върна,в главата му бяха единствено неговите "манячета и манячки".Така се почувствах излишна.Сега не спира да ми повтаря ,че е имал и семейни проблеми,затова се държал по-дистанцирано и казва,че ме обича,но дали е така наистина и аз сама не знам.Забелязах още,че когато е с приятелите си ,забравя за мен.Започвам да мисля ,че е с мен заради някаква лична изгода или пък просто за да е с някоя.Не искам да го зарежа,защото е свястно момче и ми харесва да бъда с него , но подобно отношение не бих търпяла.Моля ви се дайте съвет ,защото съм адски объркана и не знам към кого да се обърна...

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Сама го каза.. не би търпяла такова отношение.
    Поговори сериозно с него. Ако въпреки всичко продължи по същия начин, не си заслужава да се мъчиш.

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    Поговори сериозно с него. Ако въпреки всичко продължи по същия начин, не си заслужава да се мъчиш.

Грабна ми думите от устата, като изгладняло прасе ярма..

М.. както каза Мисс Чоколате (сори за произношението) поговори с него.. кажи му, че не ти харесва да се държи така.. Може пък да иска малко разнообразие човечеца Или го помоли някой ден да излезеш с тях.. Да видиш за какво иде реч

Гуд Лъкк

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Момчето е поискало малко лично пространство. Това не е проблем и повод за "сериозен" разговор. Следващия път поискай да те вземе с компанията си. Ако откаже тогава е проблем.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Не мислиш ли, че за най-малкото се впускаш в някаква супер драма. Няма какво да сядате да говорите. Винаги съветвате хората да говорят. Ами ако проблема е във авторите на темата. Ако наистина се е отдръпнал значи има защо. С разговори просто ще го отегчиш. Промени държанието си към него. Прекарвайте повече време заедно, ако той не ти го дава - ти сама си го поискай [времето заедно], разбира се не трябва и да прекаляваш.
    Успех!
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Ами благодаря ви за мненията , но не смятам ,че има нужда от лично пространство , защото му давам прекалено много и в това отношение не може ама изобщо да се оплаче.Другото е ,че мисля ,че той не иска да съм с неговата компания , защото така е бил с бившата му , която навсякъде е била с него и може би в мен не вижда това момиче и не иска да е същото.Вече не знам какво да си мисля ,ама истината е ,че понякога той ме оттегчава ,не знам за него ,но май ми писна да влизам в ролята на утешител , на който се изповядва или човек ,с който да прекарва времето си , понеже тука няма с кой , приятелите му са в Бургас.Но както и да е явно тук всички са на различни мнения ,ще трябва да избера един изход , то май само един има ;д

Отново съвет с който се съгласям

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и аз така мисля
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си