.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

Правят ли ви проблем

Исках да видя дали смо при мен е така. Ако не излезнете 1 ден навън, а си стоите цял ден вкъщи, вашите правят ли ви проблем? Защото при мен не се търпи вече. Нетърпимо е и не издържам вече. Майка ми прави проблем, че спя до 12, към 1-2 идва и ме пита няма ли да излизаш, излизам към 3 и се прибирам към 5-6 и следва въпроса " ЗАЩО СЕ ПРИБИРАШ " Едва ли не ме гони и това е ВСЕКИ ДЕН АБСОЛЮТНО ВСЕКИ (започна се от началото на тази лятна) О.О" . Ако се случи да не излизам 1 ден, се започва с пълен разпит. Обади ли се на еди кого си? Защо тя няма да излиза? Ами еди коя си? ами другата? Ами някой от бившия клас? Ама така ли цял ден в къщи ще си стоиш? На мен ми е достатъчно тегаво, че плановете се провалят и ще си стоя в нас, ами и трябва и тя отгоре още да ми пили що съм си седяла в нас. И това е само зааради 1 ден О.О". Не знам, просто не знам, в мен ли има нещо, в майка ли ми има нещо !?! Само аз ли съм така
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на radeberger
    И мен някой път ме пита дали няма да излизам , но не ми прави чак такива проблеми . Просто аз гледам всеки ден да изляза (ако няма с кого , сам ) защото вечерта ако не съм излизал почвам да откачам .

Град
    40 Miles from the Sun
    Е, ако един ден не съм излязла, не е голям проблем, но ако цяла седмица и повече не мръдна от нас, започват да мрънкат, но пък и зависи какво съм правила докато съм била в нас. :]

Не може да се каже,че майка ми ми прави проблем.Понякога вика,че съм била само от леглото на компютъра и от компютъра на леглото. Или пък ме пита дали съм си чатела с някой от класа по скайпа. Но рядко..А баща ми никога не би ми казал нещо за това.

Град
    around the world !
    Майка ми ме пита често 'ще излизаш ли?', но то е само информативно, тъй като не се обаждам кога ще излизам и кога не, така че често намират дома без мое присъствие Иначе, не - не ми правят проблем, ако съм решила да си остана у дома

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    нее,не ми правят проблемм пък и отдавна не се е случвало да не излизам,по принцип само ме питат дали ще излизам,с кой и т.н.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Почти всеки ден. От както едното бф замина за Варна за ваканцията, а другото и то на море седя по цял ден на компютъра. Майка ми мрънка по-скоро за това, че не ставам от компютъра.
    Иначе един вид почти всеки ден излизам...разхождам се по терасата [2х1 метра] като лудите
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен
    Град
    София

Re: Правят ли ви проблем

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Исках да видя дали смо при мен е така. Ако не излезнете 1 ден навън, а си стоите цял ден вкъщи, вашите правят ли ви проблем? Защото при мен не се търпи вече. Нетърпимо е и не издържам вече. Майка ми прави проблем, че спя до 12, към 1-2 идва и ме пита няма ли да излизаш, излизам към 3 и се прибирам към 5-6 и следва въпроса " ЗАЩО СЕ ПРИБИРАШ " Едва ли не ме гони и това е ВСЕКИ ДЕН АБСОЛЮТНО ВСЕКИ (започна се от началото на тази лятна) О.О" . Ако се случи да не излизам 1 ден, се започва с пълен разпит. Обади ли се на еди кого си? Защо тя няма да излиза? Ами еди коя си? ами другата? Ами някой от бившия клас? Ама така ли цял ден в къщи ще си стоиш? На мен ми е достатъчно тегаво, че плановете се провалят и ще си стоя в нас, ами и трябва и тя отгоре още да ми пили що съм си седяла в нас. И това е само зааради 1 ден О.О". Не знам, просто не знам, в мен ли има нещо, в майка ли ми има нещо !?! Само аз ли съм така
    Неее! Не ми правят чак толкова голям проблем, като твоя, определено! Но пък и аз всеки ден излизам, а 1-2 дена в седмицата - не излизам, защото съм уморена от нещо, примерно и т.н. По-скоро ми правят забележка, ако стоя по много на компютъра, но аз следобед излизам между 4.30-5.30 часа и се прибирам към 8.30. :P

Но ако искаш съвет, най-добре седни един ден с майка ти и поговорете сериозно за това!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    София
    Еми не, правя си каквото искам, да не съм на 10.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Супер фен
    Случвало се е да ме питат дали няма да излизам, но не и да ми правят проблем. Един път само ми бяха правили проблем ... и то защото майка ми виждаше, че нещо ми има и 2 седмици се бях затворила в дома. Но и тогава не е било някво да ми прави проблем, а просто поговори с мен.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Кофти ситуация, но аз съм точно в обратната - постоянно ме пита майка къде си, с кого си, няма ли да се прибираш? Какво да ги правиш, родители ...

I'm inlove with a criminal...

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Кофти ситуация, но аз съм точно в обратната - постоянно ме пита майка къде си, с кого си, няма ли да се прибираш? Какво да ги правиш, родители ...

И при мен е така...да има как по цял ден да си виса у нас майка ще е много весела. Даже се очудих,че има такива родители...мислех,че само ние ги гоним от вкъщи

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Не ми правят проблем, но като излизам всеки ден е точно обратното, само ходиш вън, трябва да четеш, не се спираш..
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Според мен майка ти се притеснява да не водиш затворен живот или нещо такова...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Не, майка ми не ми прави проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си