Цитирай Първоначално написано от ecstazy
Исках да видя дали смо при мен е така. Ако не излезнете 1 ден навън, а си стоите цял ден вкъщи, вашите правят ли ви проблем? Защото при мен не се търпи вече. Нетърпимо е и не издържам вече. Майка ми прави проблем, че спя до 12, към 1-2 идва и ме пита няма ли да излизаш, излизам към 3 и се прибирам към 5-6 и следва въпроса " ЗАЩО СЕ ПРИБИРАШ " Едва ли не ме гони и това е ВСЕКИ ДЕН АБСОЛЮТНО ВСЕКИ (започна се от началото на тази лятна) О.О" . Ако се случи да не излизам 1 ден, се започва с пълен разпит. Обади ли се на еди кого си? Защо тя няма да излиза? Ами еди коя си? ами другата? Ами някой от бившия клас? Ама така ли цял ден в къщи ще си стоиш? На мен ми е достатъчно тегаво, че плановете се провалят и ще си стоя в нас, ами и трябва и тя отгоре още да ми пили що съм си седяла в нас. И това е само зааради 1 ден О.О". Не знам, просто не знам, в мен ли има нещо, в майка ли ми има нещо !?! Само аз ли съм така
Неее! Не ми правят чак толкова голям проблем, като твоя, определено! Но пък и аз всеки ден излизам, а 1-2 дена в седмицата - не излизам, защото съм уморена от нещо, примерно и т.н. По-скоро ми правят забележка, ако стоя по много на компютъра, но аз следобед излизам между 4.30-5.30 часа и се прибирам към 8.30. :P

Но ако искаш съвет, най-добре седни един ден с майка ти и поговорете сериозно за това!