- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- загоряла съм,но...
загоряла съм,но за мацкабисексуална съм,но досега съм се занимавала предимно с момчета.Сега ми се иска нещо друго....ама няма
![]()
хъх, на колко си?
Защото са ми страшно смешни изцепките от рода на 14-15 годишни лесбийки/бисексуални.
.. невъзможно ли е на 14-15 да се чувства привлечена от момичета??Трябва да стане на 20, за да си определи сексуалната ориентация ли?
![]()
Ходи се гръмни!Първоначално написано от love_you_boy
![]()
на 18 съм
И ние какво да направим?
този форум е за споделяне на различни проблеми на тийн-овете доколкото знам.Аз просто си споделих моя проблем- ако искате пишете нещо,ако не искате недейте ама само без обиди и нападки ако може![]()
Ами ти никакъв въпрос не задаваш... какво, искаш да ти намерим мацка ли ?![]()
ами потърси си ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ууф...да ,прав си че нямам въпрос,но аз просто исках да разбера дали случайно няма и някоя друга като мен
Има сайтове за запознанства.Тук се задават въпроси,а не мрънкаме какво искаме.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ако има някоя като теб - ЛС и т.н. Ако няма - ползвай сайтовете за запознанства. Успех в търсенето.
ти си за gepime, не за teenproblemПървоначално написано от love_you_boy
![]()
Не бъди толкова учудена. Повечето са някви шматки, които мислят, че като са се изкефили веднъж на циците/дупето/краката на някаква или са се целували с нея са лесбийки. А всъщност това са хормоните, които по време на пубертета, са особено диви и си правят каквото искат.Първоначално написано от FreakBitch
И всъщност за да си сигурна от какво се чувстваш привлечена (особено в пубертета), е добре да имаш сексуален опит и с двата пола. Достатъчно изчерпателна ли бях?![]()
от къде си ?? ?? може и на личноПървоначално написано от love_you_boy
![]()
sleda ot lubovta
Ей тва е късмета да си жена...Първоначално написано от Princessani
![]()
Много хубава тема, направо разкошна. Как коректно си задала въпроса си...
Други като теб, а именно загорели, навярно има, все пак сме в тийн форум. Виж, за други бисексуални момичета, на които страшно им се иска п*тка, не знам.
Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Naaaaaaah пълни глупости . Със сигурност има и такива момичета , които само си въобразяват че са би , но пък аз със сигурност познавам такива които от преди да са на 14-15 са имали такива наклонности и сега 5 години по-късно вкуса им не се е променил тъй че оставете момичето![]()
Като си намериш партньорка цъкни едно лично и на мен. Че то се е видяло, че ще трябва да дойде и някой, който да свърши работа.![]()
А това, че хората тотално загубиха ориентация и че доста от тях не знаят точно от кой пол искат да е партньорът в леглото им - определено не е ебавка.![]()
Човещинка..Първоначално написано от betibarclay
![]()
Тя видя момче та иска момиче сега.Шматка!
Първоначално написано от miroandonow
нали!
![]()
Писах ти на лично![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!