- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- загоряла съм,но...
Не, тука има разлика - ти говориш за тия дето претендират, че са би/хетеросексуални, а още не са завършили пубертета, това не значи, че не можеш да изпитваш привличане към същия пол. Както си е казала авторката, загоряла е (освен ако темата не е ебавка), така че нищо чудно, че иска нещо такова.Първоначално написано от PinkPan7her
Към авторката не знам какво да кажа, за първи път виждам момиче да е загоряло
![]()
Все пак, ако си намериш кандидат, може после да разправяши без това няма много смисъл в темата.
Илзез малко от вас и ще си намериш ..
Верно, ако ти се отвори парашута, влез пак тук да се похвалиш.![]()
И аз ко да напрая...Първоначално написано от love_you_boy
Тъпа изява![]()
Значииии въобще не знам къде гледаш тогава :Д има и то доста :Д поне покрай менПървоначално написано от dunce
![]()
Кирилицата е задължителна.Първоначално написано от love_you_boy
kalpazanka
И как разбра, че си би? След като прави секс с момче ли?![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ами аз също съм бисексуална. Преди време имах подобна тема в този раздел, но и мен нападнаха, така че, не се чуди...Ако имаш предложение, казвай, падам си по експериментите. :P
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
love_you_boy, сбъркала си мястото! Не ти ли е ясно, че форума като цяло се ползва само за ХЕЙТ!!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
хуя ми е 27 сантиметра,пиши лс
Говнааааааааааа
Всички сте смотани злобари. В тоя форум само комплекси избивате.От горе до долу само тъпи мнения
![]()
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Не,просто е смешно,като видим 14-16-годишни да казват,че са би.Едно е да искаш да опиташ и от двете,но това не те прави би.Но всеки си знае.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire