.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли като мен?

Гласували
24. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

6 25,00%
  • не съвсем

16 66,67%
  • да

2 8,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: МАМЯТ ВИ

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Обаче наистина Доктор Тийн къде се загуби?
    Погнаха го от Здравната каса.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Има модератори на форума, модератори на статиите и модератори на други части от сайта. TeenProblem.net не е само един гол форум.
    Май имате нужда от нов модератор на статиите!

Днес Албенка пак ми е изтрила добронамерения коментар под неграмотната й статия, осмиваща грамотността на съвременната младеж. Пълен абсурд, братче!

//коментарът ми беше нещо в духа на "Всичко хубаво, Албенче, обаче: кандидатстудентска, кандидатстудентски.;"

Да не излиза, че мрънкам, просто е доста тъпо да те трият ей така, а и да не си направят труда да отворят речник, след като си им направил забележка. Толкова самоуверени вписващи, чак дрънкат...

Цитирай Първоначално написано от Sham
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Има модератори на форума, модератори на статиите и модератори на други части от сайта. TeenProblem.net не е само един гол форум.
    Май имате нужда от нов модератор на статиите!

Днес Албенка пак ми е изтрила добронамерения коментар под неграмотната й статия, осмиваща грамотността на съвременната младеж. Пълен абсурд, братче!

//коментарът ми беше нещо в духа на "Всичко хубаво, Албенче, обаче: кандидатстудентска, кандидатстудентски.;"

Да не излиза, че мрънкам, просто е доста тъпо да те трият ей така, а и да не си направят труда да отворят речник, след като си им направил забележка. Толкова самоуверени вписващи, чак дрънкат...
    Да бе на тея статии винаги има някакви идиотски грешки. И като отдолу ги поправиш веднага ти трият коментара..

конспирацията е навсякъде....
    в русия съм в русия съм
    бате вземи осъзнай се teenproblem няма да спечели нищо ако мами и лъже пък дори и да е така нали форума си върши работата лелеееее нямаш си работа браат ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си