.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

хм пак прекалявам...

Само филми стават мамка му има едно момче с 1 месец е по малак от мен но това няма значение познаваме се от една година и малкооо всичко почна в един сайт за запознанства още първата седмица разбрах че е като мен ,. че животъттт му не е приказка скоро бях почнала да осъзнавам че го обичам до там всичко окей ... почнахме да се караме за най-малките роботи ,. бързо ни минаваше последното скарване беше много грубо повече от 4месеца не се бяхме чували аз се извиних просто не издържах баз него дори и по скайп импулсе и тела тойй пак ми липсваше преди 2 месеца се видяхме за първи път нещо ме жегна спомних си всичко от начало всяка дума всекиии шибан жест та по същество той се запознал с няква малка шматка имам чувството че не е щастлив с нея аз се меся много ., но греша ли като правя така тя е мега противната и гадната крава а аз знам че му давам всичко което мога правя невазможното на него да му е добре ,. оф дайте ми няккъъъф савет че полудявам
    поредното объркано хлапе

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Прати му плюсчИ и се сдобрете.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    увас ;p
    на колко си години? 13 ?

ххахахах на повече ако ми тряяше някой да ме базика щеше да се обърна към майка ми дайте по сериозно
    поредното объркано хлапе

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ако искаш нещо да се случи, трябва да действаш сама.

Това, че другото момиче ти се струва отвратително, не означава, че рпеценката ти е обективна, той може да си я харесва и така.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx
    ххахахах на повече ако ми тряяше някой да ме базика щеше да се обърна към майка ми дайте по сериозно
    сериозно питам, не се базикам

на 15 съм не мисля че има значение

харесваше я спор няма и аз без да знам че се познават бях и забила шамар

окей как да действам кво да прая всичко е супер трудно единия ден съм неговото спасение златна съм била на другия малчи или не му е на кеф
    поредното объркано хлапе

Супер фен
    Град
    увас ;p
    на 15 съм не мисля че има значение

харесваше я спор няма и аз без да знам че се познават бях и забила шамар

окей как да действам кво да прая всичко е супер трудно единия ден съм неговото спасение златна съм била на другия малчи или не му е на кеф
    защо се опитваш да им пречиш.. имали сте нещо, минало е. Сега е с друго момиче и е нормално да не ти е приятно. Не можеш да го накараш насила да е с теб

не повярвай ми не варви тя ее ужасна вчера до такава степен го беше ядосала че пак аз го изядах още докато му пиша и ми се оплаква от нея гадно ми е така тя го прави на шматка
    поредното объркано хлапе

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Не се меси там където не ти е работата .. Човека ще си реши с кой ще бъде ,а ти каквото и да му говориш няма да промениш нищо ,ами ако той я обича ? .. Все пак от твоята гледна точка може да изглежда пикла ,но за него тя може да е всичко ..
    Summer (h)

познават се от 1 месец мислиш ли че ако някой те прави на шматка ще го обичаш ? ии да говори тя че съм ходила да и вадя нож заради него и че заради нея ми званят абсолютно всяка вечер в 2h да ми казват да и го оставя ? :P може би прекалено много го обичам за да го оставя да го правят на шматка
    поредното объркано хлапе

абе бургаска работа ;д тъпак тъпак ама го обичам ;д
    поредното объркано хлапе

Тоя ми прилича на пикльо Щом той те е предавал и ти си му прощавала, май няма смисъл да се връщаш отново.

пак не сте разбрали и говорите ....
    поредното объркано хлапе

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Рано или късно, той ще се осъзнае сам.
    Просто бъди по-търпелива и не се хаби.
    Изчакай да му дойде акъла.

Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    Рано или късно, той ще се осъзнае сам.
    Просто бъди по-търпелива и не се хаби.
    Изчакай да му дойде акъла.

радвам се че поне ти разбра нека само по - бързо да се осъзнае
    поредното объркано хлапе

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Абе,да ти кажа.. по-добре да продължи да си лети в облаците и да падне от по-високо. Така и ще разбере с кого да се захваща занапред.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    не повярвай ми не варви тя ее ужасна вчера до такава степен го беше ядосала че пак аз го изядах още докато му пиша и ми се оплаква от нея гадно ми е така тя го прави на шматка
    Щом е така той няма да я търпи дълго .. не ставай ти причината да се скара с нея,защото това само може да е в твой минус ,

почвам да си осъзнавам грешките защо по дяволите го "ревнувам"
    снощи мислиих :
    на кой звани - НА МЕН
    кой търси за савет - МЕН
    кой го разсмива когато му е - АЗ
    с кой излиза по често - С МЕН
    :P
    тази война явно от отдавна съм я спечелила
    поредното объркано хлапе

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Прати му плюсчИ и се сдобрете.
    Luv ya!

тос пъък
    поредното объркано хлапе

и при мен стана нещо подобно нямаше ме за 3-4 седмици и като се върнах беше с друг знам какво имаш предвид като не я харесваш аз още го търся ония нооо като прочетох каква е 1000% че ще се откаже от нея.Сиг като не сте се чували и виждали той си е помислил че сте скъсали и затова се е хванал с нея
    I wanna get psiho - I am your mortal enemy

ние не сме тръгвали при нас беше някъф сън всичко розово всеки миг прекрасен скарахме се за няква глупост розовото ставаше черно и един ден БУМ :Д след 4 месеца нашия с нова крава
    поредното объркано хлапе

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    Абе,да ти кажа.. по-добре да продължи да си лети в облаците и да падне от по-високо. Така и ще разбере с кого да се захваща занапред.
    Абсолютно! Остави го сам да се осъзнае и не им се меси много, много. В смисъл с него си пиши, говори, изслушвай го. Но с момичето не се занимавай въобще. Само хабене на нерви. Успех и дано да се оправят нещата.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си