- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хм пак прекалявам...
Само филми стават мамка муима едно момче с 1 месец е по малак от мен
но това няма значение познаваме се от една година и малкооо всичко почна в един сайт за запознанства
още първата седмица разбрах че е като мен ,. че животъттт му не е приказка
скоро бях почнала да осъзнавам че го обичам до там всичко окей ... почнахме да се караме за най-малките роботи ,. бързо ни минаваше
последното скарване беше много грубо повече от 4месеца не се бяхме чували аз се извиних просто не издържах баз него дори и по скайп импулсе и тела тойй пак ми липсваше
преди 2 месеца се видяхме за първи път нещо ме жегна
спомних си всичко от начало всяка дума всекиии шибан жест та по същество той се запознал с няква малка шматка
имам чувството че не е щастлив с нея аз се меся много ., но греша ли като правя така
тя е мега противната и гадната крава а аз знам че му давам всичко което мога правя невазможното на него да му е добре ,. оф дайте ми няккъъъф савет че полудявам
![]()
поредното объркано хлапе
Прати му плюсчИ и се сдобрете.
на колко си години? 13 ?
ххахахах на повече ако ми тряяше някой да ме базика щеше да се обърна към майка ми дайте по сериозно![]()
поредното объркано хлапе
Ако искаш нещо да се случи, трябва да действаш сама.
Това, че другото момиче ти се струва отвратително, не означава, че рпеценката ти е обективна, той може да си я харесва и така.
сериозно питам, не се базикамПървоначално написано от xXxinsatiablexXx
![]()
на 15 съм не мисля че има значение![]()
харесваше я спор няма и аз без да знам че се познават бях и забила шамар![]()
окей как да действам кво да прая всичко е супер трудно единия ден съм неговото спасение златна съм била на другия малчи или не му е на кеф![]()
поредното объркано хлапе
защо се опитваш да им пречиш.. имали сте нещо, минало е. Сега е с друго момиче и е нормално да не ти е приятно. Не можеш да го накараш насила да е с тебПървоначално написано от xXxinsatiablexXx
![]()
не повярвай ми не варви тя ее ужасна вчера до такава степен го беше ядосала че пак аз го изядах още докато му пиша и ми се оплаква от неягадно ми е така
тя го прави на шматка
![]()
поредното объркано хлапе
Не се меси там където не ти е работата ..Човека ще си реши с кой ще бъде ,а ти каквото и да му говориш няма да промениш нищо ,ами ако той я обича ? .. Все пак от твоята гледна точка може да изглежда пикла ,но за него тя може да е всичко ..
Summer (h)
познават се от 1 месец
мислиш ли че ако някой те прави на шматка ще го обичаш ? ии да говори тя че съм ходила да и вадя нож заради него
и че заради нея ми званят абсолютно всяка вечер в 2h да ми казват да и го оставя ? :P може би прекалено много го обичам за да го оставя да го правят на шматка
![]()
поредното объркано хлапе
абе бургаска работа ;д тъпак тъпак ама го обичам ;д![]()
поредното объркано хлапе
Тоя ми прилича на пикльоЩом той те е предавал и ти си му прощавала, май няма смисъл да се връщаш отново.
пак не сте разбрали и говорите ....
поредното объркано хлапе
Рано или късно, той ще се осъзнае сам.
Просто бъди по-търпелива и не се хаби.
Изчакай да му дойде акъла.
Първоначално написано от MissChocolate
радвам се че поне ти разбранека само по - бързо да се осъзнае
![]()
поредното объркано хлапе
Абе,да ти кажа.. по-добре да продължи да си лети в облаците и да падне от по-високо. Така и ще разбере с кого да се захваща занапред.
Щом е така той няма да я търпи дълго .. не ставай ти причината да се скара с нея,защото това само може да е в твой минусПървоначално написано от xXxinsatiablexXx
,
почвам да си осъзнавам грешките защо по дяволите го "ревнувам"
снощи мислиих :
на кой звани - НА МЕН
кой търси за савет - МЕН
кой го разсмива когато му е- АЗ
с кой излиза по често - С МЕН
:P
тази война явно от отдавна съм я спечелила![]()
поредното объркано хлапе
Luv ya!Първоначално написано от w0sh
![]()
и при мен стана нещо подобно нямаше ме за 3-4 седмици и като се върнах беше с друг знам какво имаш предвид като не я харесваш аз още го търся ония![]()
нооо като прочетох каква е 1000% че ще се откаже от нея.Сиг като не сте се чували и виждали той си е помислил че сте скъсали и затова се е хванал с нея
![]()
![]()
ние не сме тръгвали при нас беше някъф сън всичко розово всеки миг прекрасен скарахме се за няква глупост розовото ставаше черно и един ден БУМ :Д след 4 месеца нашия с нова крава![]()
поредното объркано хлапе
Абсолютно! Остави го сам да се осъзнае и не им се меси много, много. В смисъл с него си пиши, говори, изслушвай го. Но с момичето не се занимавай въобще. Само хабене на нерви. Успех и дано да се оправят нещата.Първоначално написано от MissChocolate
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()